Merhaba YE-18000 HD plus uydu alıcısı sahibiyim aldığım ilk günden beri elektrik kesildiğinde açılışta Load yazısında takılı kalıyor ekrana görüntü gelmiyor aynı arıza yüzünden 4 defa servise yolladım yazılım yükleyip yolladılar değişim yapmadılar. Artık garantisi bittiği içinde yazılımı kendim yazılımını yüklemek istiyorum . Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim
Gereken yazılımları sitesinden indirdim. Rs232 kablosu almam gerekiyormuş onu aldıktan sonra ne yapmam gerekir? . orta ileri seviye bilgisiyar kullanıcısıyım yani tarif ederseniz sanırım yapabilirim.
Forumlarda yazılımların uzantısı abs. ama siteden indirdiğim yazılım bin uzantılı bu yazılımı uyduya hangi program ile atıyoruz ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Gereken yazılımları sitesinden indirdim. Rs232 kablosu almam gerekiyormuş onu aldıktan sonra ne yapmam gerekir? . orta ileri seviye bilgisiyar kullanıcısıyım yani tarif ederseniz sanırım yapabilirim.
Forumlarda yazılımların uzantısı abs. ama siteden indirdiğim yazılım bin uzantılı bu yazılımı uyduya hangi program ile atıyoruz ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.