Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar bu gün next 4k yeni yazılım gelmiş ama güncelleme yapmadım... yeni yazılımı yükleyen oldumu ?
Her modelin işlemcisi farklıdır buda farklı bir firma demek anlamına gelir
Tüm mühendisleri bir araya ya toplayamazsınız çinden anlaşma yapılan
Şirketten en fazla birkaç defa yazılım isteyebilirsiniz bazen onun için yazılımlar
Geç kalır kullanıcıdan genel bir bilgi toplanır firmaya verilir ve uygulanır bu işler
Böyle yürür site tarafından kullanıcılara servis edilir
Yani burada anlatmak istediğim olay şirket sürekli yazılım talebinde bulunamaz
Bulunsada çinliler sallıyor benden cihaz çekersen yapayım diye şirketin eli kolu bağlıyor
Bunu çoğunuz bilmez ben not düşeyim dedim
evet bunlarin hepsi dugru
ama sirket cihazina destek vermek icin yazilimcilara para vermek zorunda ki bazi sirketler bazi cihazlarina o destek icin olan parayi harcamak istemiyorlar ve o uzden yazilimlar otu ve sorunlu oluyor saniyorum bizim kotu sansimizdan next firmasi bu cihazin desteyi icin para harcamak istemiyor . o uzden bir kanal duzenleme sorunu bir yildan fazla suredir hala duzelmedi . cihazin yeni ciktigi zaman destek daha iyidi ve bu cihaz icin sirket tarafindan cok pilanlar vardi . hata picon eklemek icin infobar yapildiginida biliyorum ama nedense tum destekler kaldirildi ve kac aydan sonra suretli ise yaramaz yazilimlar veriliyor ki sorunlari bile artiyor
evet hocam aynen oyle
Bir notta benden ŞU-AN için hangi MARKA yada MODEL olsun ANDROİD tabanlı cihaz ALINMAMALI dır.! Bütün forumlara yazıyorsunuz oraya bu tür cihazlar için yazılanları ŞİKAYETLERİ okuduğunuzda,bu cihazların ALINMAMASI gerektiğini hala anlamıyorsanız benim diyecek başkada hiç bir sözüm YOKTUR.!
aynen katılıyorum bende next 10000 4k plus kullandım sıkıntılar çözülmeyince geri verdim.yazılım konusunda destek yoksa cihazı almamakta fayda var.
next 10000 firmanin yeni cihazlarindan ama malesf iyi destek verilmiyoreskiden dreambox 500 kullanırdım harika cihazlardı kullanımı çok kolaydı.şuan enigma2 cihaz kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum ama malesef üretici firmalar yeni cihaz çıkarınca eskiler arka plana atılıyor kapitalizm bu olsa gerek.