Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Machina 3D 20.05.2020 Tarihli V5.632 Yazılımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

debug

0
Üye
23 Kas 2013
101
22
18
bu cihaza Joker bile veremediler. Yeni bir cihaz alıcam ama emin olun bu artık next olmayacak. saçma sapam işe yaramayan uygulamaları ekliyorsunuz
ama bu amiral gemisine bile bir joker uygulamasını layık görmüyorsunuz. Bizde artık başka marka incelemesine başladık.
Next satıp unutuyor bu belli bizde unuturuz. Bu kadar yorumu mesajı ricayı göre kimse yok anlaşılan
 

debug

0
Üye
23 Kas 2013
101
22
18
Sevgili kardeşim selamlar malumunuz ELMAS daima DEĞERLİDİR ve hiç bir zaman değerini asla kaybetmez varsayalım yere düştü tozlandı.! Şöyle bir SİLİNDİMİ yine PIRIL-PIRIL parlamaya devam eder yine değerini korumuş olarak.Demekki bu şekilde mutlu oluyorlar varsın öyle olsun bizde @doktor ÜSTAD'ımızla bu şekilde mutluyuz.Bazı şeyler varki istenilsede gönüllerden çıkarılamaz işte bizim sevdamızda bu şekilde ne yapılırsa yapılsın daima gönlümüzde baştacı olarak kalmaya devam edecek...

Genel olarak cihaza laf yok ama gel gelelim sadece Joker istiyoruz bunu neden veremiyorlar cihazmı desteklemiyor diyeceğim ama daha basit cihazlarında bile var. Halen satışta olan bir cihaz bu. Joker yakışmazmı bu cihaza..
 

A.kadir

0
Yönetici
Moderator
14 May 2013
2,407
2,390
113
Iptv ister xtream ister stalker birşey beklemeyin arkadaşlar hep dediğim gibi herhangi bir çalışma olmıyacak o konuda , hala sıfır bu çok eski modelleri satanda varsa almanın anlamı yok yeni nesil cihazlardan alın eski bitmiş serileri değil.

Alıntıdır kimse bu cihazla ilgili bişey beklemesin cevap açık ve net sanırım
 

debug

0
Üye
23 Kas 2013
101
22
18
evet acık ne olduğunu anlıyoruz sadece sitem ediyoruz yapılan büyük ayıbında farkındayız. 200 300 liralık cihaz almadık zamanında iyi para verdik bu cihazlara
 

klon1984

New member
Üye
25 Eki 2018
6
2
3
Şu cihaza https destekli joker yazılımı vermek ne kadar zormuş arkadaş. Bu kadar çok satan bir cihazın iptv uygulaması 100 liralık cihazlardan daha geride.

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

debug

0
Üye
23 Kas 2013
101
22
18
aynen yazık ettiler demek istiyorum ama bunun adı resmen ayıp etmek. Artı gelde bundan sonra next cihazı al.. müşteri kaybetmek kolay kazanmak zordur.
 

wolkan2008

0
Üye
10 Mar 2012
59
9
8
Iptv konusunda cihaz sinifta kaldi.yazilim yeterli olmadi.amiral gemisi adina satilan cihaz normal bir tvnin calistirdigi ip tv youtube gibi programlardan uzak.amac sadece karmi.cihaz var program var ama duzgun calisan yok.sadece tv satacaksaniz satin.ama iptv youtube var diye satilan cihazin programi calisacak.calismayacaksa eklemeyin.magdur oluyoruz.
 

Vedat28

New member
Üye
7 Şub 2021
3
4
3
Next Machina 3D V5.632 Yazılımı
- Machina Portal bölümüne Mani uygulaması eklendi.
- Youtube korumalı içerikleri bazen oynatmama sorunu düzeltildi.
- Youtube canlı içerikleri oynatma düzeltildi.

İNDİR
Youtube birçok videoyu acmıyor wep tarayıcı çalışmıyor . Telefon kumandası çalışmıyor ağdan oynatıcı canının istedigi zaman zaten. Bunları düzeltmeniz lazım .tam anlamıyla akıllı televizyona dönştürelim tv mizi . Birde netflix konsa mükemmel olur
 

Vedat28

New member
Üye
7 Şub 2021
3
4
3
Son zamanlarda cihazla ilgilenmeye başladılar bu sevindirici bir gelişme,fakat mani nedir Allah aşkına hava durumu bozuk çalışmıyor,youtube çoğu videoyu 360p oynatıyor,web tarayıcı çalışmıyor. Bu yazılımlar sanki bizim gazımızı alma amaçlı gibi,yazılım yazılım dediniz alın size yazılım gibi ama elle tutulur sadece youtube geldi oda yarım. Neyse cihazın uydu bölümü hala bence bir çok cihazdan önde.
Galiba bize satıp kendileri kullanmıyor yoksa bu kendileri de farkederler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst