Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Daha Önce Hiç Zehirlendiniz mi? Belirtileriniz Ne Oldu?

toughtry

New member
Üye
12 Eki 2021
10
1
3
Aranızda daha önce hiç zehirlenen var mı? Eğer olduysa yaşadığınız belirtiler nelerdi? Sadece merak amaçlı sorulmuş bir sorudur.
 

akrep1961

0
Üye
17 Eki 2016
260
306
63
62
T.C.İzmir
Aranızda daha önce hiç zehirlenen var mı? Eğer olduysa yaşadığınız belirtiler nelerdi? Sadece merak amaçlı sorulmuş bir sorudur.

Merhaba ben 2 defa zehirlendim.Birincide aşağı yukarı 20 sene önce kış günü banyo yaparken kapı pencere kapalı şekildeyken,lodos nedeniyle tüplü şofbenin bacadan gazı geri tepmesiyle oldu.Belirtileri önce baş dönmesi,ardından mide bulantısı ve gözlerim kararıp bayılmaya başladığım anda son bir hamleyle kendimi dışarı attım ve koridora halıya düşüp bayılmışım.Eşim hemen en yakın hastanenin aciline götürdü,serum ve oksijen bağladılar,tomografi çektiler.3 saat acilde gözetim altında yattım,kendime gelince taburcu ettiler.İkincisinde 10 sene önce gıda zehirlenmesi oldu.Yakındaki tavukçudan ciğer almıştık,o da bayatmış.Başağrısı,mide bulantısı,kusma ve ishal şeklinde belirtileri oldu.Yine acile gittik serum ve oksijen bağladılar birkaç saat gözetim altında tuttuktan sonra iyileşince taburcu ettiler.Herkese sağlıklı günler dilerim.
 

samiabi

0
Üye
22 Nis 2013
398
690
93
biz küçükken soba dan zehirlenmiştik rahmetli babam sobanın anahtarını kapatmış az yansın diye karbon monoksitten zehirlendik direkten döndük ailece afedersiniz kusmuşuz farkında değildik
 
Üst