Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Pandora Slim için Faydalı Uygulamalar (Film İzleme,Youtube ve daha fazlası )

dj-esref

0
Üye
16 Ağu 2016
33
6
8
Merhaba bu Emon uygulamasi var pandora slimde rahatlikla calisiyor ben bu apk uygulamasini Android TV ye yukledim acilmadi bu TV'ye uyumlu Emon Uygulamasi varmi cok lazim cunku android tv lerde biss key ozelligi yok o yuzden bu uygulamayi android tv ye yuklemek istiyorum
 

Mavrak

New member
Üye
28 Mar 2020
3
0
1
Next mi? Bi daha asla!
2018 sonunda aldım cihazı Android var diye aldım ama hiç bi halt etmiyor. CVS marka cihazım vardı kayıt özellikli bu cihazı alarak ona ihanet ettiğim için üzgünüm sadece.
Tüm firmalar cihazlar eskiyince kullanımı zor hale getiriyorlar ama Next Android kısmını komple kapatmış ayıptır günahtır 2 senedir kırk takla attım bi youtube videosu açmadı. Xiami alsa idim bunun yerine hala aslanlar gibi kullanırdim.
Tekrardan yazıklar olsun bu stratejiye!
 

Mavrak

New member
Üye
28 Mar 2020
3
0
1
Bilmiyorum belki paylaşan olmuştur ancak en gerekli uygulama
wifi file transfer pro apk şeklinde google'dan arattırın. Bu uygulamayı tüm Android cihazlarda kullanın çok hızlı şekilde dosya transfer ediyor. Ben bunu Pandoraya da yükledim film video program Vs herhangi bir şeyi boyutu ne olursa olsun 1-2 dk içinde yüklüyor rahat rahat izleyebiliyorum. Cihaza usb tak çıkar derdi bitti bu uygulama ile.
 

bayguler

0
Üye
28 Eki 2015
1
2
3
16 Ocak 2019 Edit : Otomatik Güncelleme Sorununa getirdiğim çözüm %95 sorunsuzluk oranıyla testten geçti. 1 tane pek rahatsız etmeyen problemi var onun dışında rahatlıkla kullanılıyor.Bu konudaki uygulamaları yüklemeden rahatça Google Playdan uygulama indirip yükleyebilirisiniz.
Otomatik Güncelleme Sorunu Çözümü Konusuna Gitmek İçin Tıklayınız




Genel olarak teşekkür etmeyi bilmeyen bir toplum olduğumuz için konuyu bu hale getirdim. Bazı uygulamalar yüzlerce kez indirilmesine rağmen teşekkür eden kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Bu işi insanlara yardım etmek için yapıyorum yoksa tv izlediğim vakit haftada 1 saat bile değildir ancak almış olduğunuz cihazı daha rahat kullanasınız diye kendi yaptıklarımı paylaşıyorum.Cevap yazıldıktan sonra konu açılacaktır.İçerisinde youtube,film izleme vb. gerekli şeyler vardır...
[Gizli içerik]
teşekkürler
 
Üst