Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Çok büyük olasılıkla 19 da İSPANYOL Moviestar paketini vede oscamda sky Deuchland gibi paketleri açar.Ayrica Hotbird uydusundada açılabilen ne varsa açar kardesim.hangi uyduda işimize yarar mesela astra da açan paketler var mı?
teşekkürler yakın zamanda bu cihazı alacağım.Çok büyük olasılıkla 19 da İSPANYOL Moviestar paketini vede oscamda sky Deuchland gibi paketleri açar.Ayrica Hotbird uydusundada açılabilen ne varsa açar kardesim.
Bir kaç sorum olucak bu yazılımı kullanabilmek için cihazımızın bağlı bulunduğu internet ıp sinin sabit mi olması gerekiyor bu program hangi marka receiverlerı destekliyor
Hoczm ccamları bulamiyorum uardim edermisinarnix bilgi bar bölümüne 2509 adet ccam server eklenmiştir iyi kullanımlar
Cihazin video cozunurlugunde 2160p var mi? Bazi yerlerde gordum bunu
Haydar ustam peki biz bu 4k ultra hd videoları izliyoruzya memoli ustanın free iptv ye attıgı mesala TRT 4k cihaz bunu 2160 p den 180p ye çevirerekmi bize veriyor o şekildemi oluyor H265 codecHayır böyle bir şey söz konusu değil bu cihaz ve emsalleri 4K degilki o çözünürlük olsun...
Hayır böyle bir şey söz konusu değil bu cihaz ve emsalleri 4K degilki o çözünürlük olsun...
Haydar ustam peki biz bu 4k ultra hd videoları izliyoruzya memoli ustanın free iptv ye attıgı mesala TRT 4k cihaz bunu 2160 p den 180p ye çevirerekmi bize veriyor o şekildemi oluyor H265 codec