Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Facebook ve YouTube’a Erişim Sağlanamıyor – 4 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
sosyal-medya-erisim.jpg


Popüler sosyal medya platformlarından olan Facebook, Twitter ve YouTube gibi sitelere erişim sağlanamıyor. Yaklaşık olarak gece 00:00'dan itibaren erişimler sağlıklı olarak yapılamadığı gibi, bu sorunun arkasında neyin olduğu araştırılıyor.

Bu Aşırı Yavaşlık Neden ?

VPN yolu ile erişilebilen sosyal medya hesapları yaklaşık olarak iki buçuk saattir erişime kapalı durumda. Sürekli olarak tarayıcıda dönen ve erişilemeyen Facebook, Twitter ve YouTube gibi sitelerin daha önceden de olduğu gibi Telekom kaynaklı olduğu ve internet hatlarında arıza meydana geldiği düşünülüyor. Ancak şuanda geçilen son dakika haberlerine göre HDP eş başkanlarına yapılan gözaltı kararları ve terör operasyonu başlatıldığı gerekçesi ile yapıldığını tahmin ediyoruz.

Bu gibi durumlarda halkın sosyal medya üzerinden örgütlenerek çeşitli provokasyonlara gelinmemesi amacı ile darboğaza sokulduğu ve sürecin atlatılana kadar bu şekilde devam edeceği yönünde de çeşitli duyumlar aldık.
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Sadece onlar olsa iyi Watsapta aynen gitmiş durumda hey Allahım bu neyin kafasıdır.! Birde bakmışız internetide kesmişler ohhh suyundanda koysunlar...
 

the-rock

0
Üye
5 Şub 2015
102
29
28
Bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete allah sonumuzu hayır etsin ülke ne hale geldi arkadaş.
 

eren2132

0
Üye
25 Ara 2015
237
50
28
Bence iyi olmuş yoksa bu terör laneti yandaşları provaktorlerini
Yapıp yeni bir karmaşaya sebep olur.
 

qerhagi

0
Üye
10 Ara 2012
66
0
6
Mağdur edebiyatıyla geldiler,memleket ne hale geldi.allah sonumuzu hayır etsin.
 

f12

0
Özel Üye
21 Eki 2015
1,014
266
83
Vatan haini doldu ülke yetmezmiş gibi Suriyeli doldurdular madem alıyorsun kampta beklet bari onlara her şey bedava kimlik ve evde verecekler bundan 10 sene sonra Suriyeliler diyecek ki burası bizim vatanımız defolun gidin diye o zaman şavaş çıkacak burası suriye gibi olsa ALLAH göstermesin kaçacak yerin yok TÜRKLER savaşçı insanlardır imanına ve vatanına dokunan kimseyi affetmezler.
 

webmaster

Administrator
Yönetici
Administrator
17 Eyl 2011
1,830
373
113
İstanbul
www.next.web.tr
Ne desem boş.. bazen buda gerekli arkadaşlar.. asla yandaş degilim.. istanbul/esenyurttaydim aksam saati olan bitenden kimsenin haberi yok internet açık olsa herkesi sokağa dökekebilirdi.. (barikatlar,ateşler,yıkmalar vs) bundan sonraki gòrev hükümet ve kolluk güclerinin..
forumumuzdan mümkün olduğunca siyaseti uzak tutalım arkadaşlar..

Yönetici olarak siyasi konuya taşan bir konuya yorum yazdım.. konuyu kapatmak diğer yönetici arkadaşlarıma düşer..

Saygılarımla..
 

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,540
2,140
113
İstanbul
Ne desem boş.. bazen buda gerekli arkadaşlar.. asla yandaş degilim.. istanbul/esenyurttaydim aksam saati olan bitenden kimsenin haberi yok internet açık olsa herkesi sokağa dökekebilirdi.. (barikatlar,ateşler,yıkmalar vs) bundan sonraki gòrev hükümet ve kolluk güclerinin.. forumumuzdan mümkün olduğunca siyaseti uzak tutalım arkadaşlar..

Yönetici olarak siyasi konuya taşan bir konuya yorum yazdım.. konuyu kapatmak diğer yönetici arkadaşlarıma düşer..

Saygılarımla..

Tamamdır kardeşim konu önemine binaen kapatılmıştır...( Sevgili kardeşlerim umarım anlayış gösterirsiniz.) Sevgi ve saygılarımla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst