Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Lenovo Vibe S1 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63



Lenovo Vibe S1 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Türkiye akıllı telefon pazarında son zamanlarda yıldızı parlayan ve kullanıcılar arasında dikkat çekmeyi başaran bir marka da Lenovo. Vibe serisi ile oldukça başarılı akıllı telefonlar sunan markanın dikkat çeken bir modeli de S1. Orta segment çizgisinde değerlendirebileceğimiz Lenovo Vibe S1'i rakiplerinden bir adım öne çıkaran özelliği ön tafaında bulunan iki adet kamerası. Şık tasarımı ve performansı ile değerlendirilebilecek telefonun, bu özelliği ile özellikle selfie çekmeyi seven kullanıcıların ilgisini çekeceği şüphesiz.

Akıllı telefonların kullanım alanı selfie ile sınırlı değil elbette. Özellikle mobil internetin hayatımıza girmesiyle kendisine hayatın tam da ortasıda yer bulan bu teknoloji harikaları her yeni model ile hayatımızı kolaylaştıracak özellikleri beraberinde getiriyor. Gündelik kullanımda cep telefonumuzun ekranındaki herhangi bir şeyi, bir başkasının da görmesini isteyebiliyoruz çoğu zaman. Bu bazen bir fotoğraf, bazen bir metin, hatta bir telefon numarası bile olabiliyor. O anda ekrandaki görüntüyü gerek paylaşmak, gerek se daha sonra tekrar görebilmek için kaydetmek isteyebiliyoruz. Bu amacı gerçekleştiren uygulumalar markette mevcut. Ancak ihtiyacı gören üreticiler yeni modellere artık bu özelliği de dahil ediyor.

Lenovo Vibe S1 ile ekran görüntüsünü almak için ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basılı tutmak yeterli. Bir süre sonra duyacağınız deklanşör sesi, ekrandaki görüntünün galerinizde sizi beklediğinin habercisi olacaktır.


Lenovo Vibe S1 Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)




 
Üst