Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
niyeNext 2000 HD aldığım günden beri yapılan gereksiz güncellemeler yüzünden xstream adam akıllı kullanilmiyor.XSTREAM BAĞLANTI HATASI OLUYOR.
KİMSEYE ÖNERMİYORUM
Hocam aldigim günden beri ağız tadıyla hiç birşey izleyemedim. Hiremco ya geçmeyi düşünüyorum.. stabil bir yazılımın olmamasi nextin en kotu olayı. 2 haftada bir yazılım geliyor ve çalışan xstream bozuluyor. Artık xstream ile ugrasmaktan bıktım yaniniye
çok memnunum kaldım
Ya arkadas bu cihazların 3 modelide var ilk çıktıklarından beridirde kullanıyorumNext 2000 HD aldığım günden beri yapılan gereksiz güncellemeler yüzünden xstream adam akıllı kullanilmiyor.XSTREAM BAĞLANTI HATASI OLUYOR.
KİMSEYE ÖNERMİYORUM
Ben botech 600 cihaz aldım internetten 80 liraya.astra 19 da bein franceleri izliyorum.Next 2000 HD aldığım günden beri yapılan gereksiz güncellemeler yüzünden xstream adam akıllı kullanilmiyor.XSTREAM BAĞLANTI HATASI OLUYOR.
KİMSEYE ÖNERMİYORUM
Uzun yıllar androidbox kullandım tabiiki bununda yeri farklıİntrnet machina 2000hd minix var memnunum bunun bir ustu bence Stabil bir Android tv box. Tabi buda fiyat olarak farklı
Katılıyorumİntrnet machina 2000hd minix var memnunum bunun bir ustu bence Stabil bir Android tv box. Tabi buda fiyat olarak farklı
Merak etme kardeşim biliyorum. Yıllardır next kullanicisiyim . Ama bu sene bu cihazda xstream da hata almadigim gün yok ? Bu sorun benim bilmemem mi yazılımsal mi?Postu atan arkadas buyuk ıhtımal cıhazı kullanmayı bılmıyor
Evet cok sık araliklarla test yazilimlari paylasiliyor aslinda bu test yazilimlari cok iyi bir sekilde gozden gecirilip cihaza artilari ve eksileri nelerdiri analiz edip paylasmalari daha faydali olacaktir, sistem ozellikllerine pek yazilim destegi olmamasi asil beni uzen; sadece para getirecek ozelliklere oncelik veriliyor gibime geliyor. Ben sadece normal uydu cihazi seklinde kullaniyorum ve haftanin belli gunleri x panele usb ile yukledigim iptvleri izliyorum simdilik durum bu. ( ARKADASLAR HER DENEME YAZILIMINI YUKLEMEK MECBURIYETINDE DEGILIZ, YAZILIMCI OLSAM CIHAZI ILK CIKTIGI SEKLINE GETIRIP ADAM AKILLI BIR SISTEM ILE YENI DOGMUS SEKILDE PIYASAYA SURERDIM ) sakat dogumdan biktiysak, hamileligin onune gecmek lazimmemnun arkadaşlar var saygı duyarım.. ama aldığından beri IPTV özelliğini kullanamayan kişi sayısı da azımsanacak bir sayı degil..Eğer yetkili bir kişi var ise ona burdan sesleniyorum, Artık bu sorunları halledin zırt pırt gereksiz güncellemeler ile cihazı bozmayın.