Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
next 2053 kullanıcısı olarak bende yorum yazdım abes bir şeymi yazdımda yazdığım yorum silinmiş
Next 2023 OTA130 Test Yazılımıaslında bayağıda uzun yazdım next 2053 güncellemenin hiçbir katkı sağlamadığını yotubede çözünürlük hala standart olduğunu gibi biraz uzun bir yorumda bulunmuştum ama kaybolmuş
Belirttiğiniz konu yeni güncellemede ele alınacak ve stand-by modu yeniden düzenlenecek. Teşekkürler.son güncelleme güzel lakin, cihaz nasıl kapatılıyor bu sürümde? uyku moduna geçince wifi paket alıp göndermeye devam ediyor. cihaz kendisini kapatmıyor. ip tv kulanılmasa bile sürekli internet kullanıyor.
Belirttiğiniz konu yeni güncellemede ele alınacak ve stand-by modu yeniden düzenlenecek. Teşekkürler.
özür dilerim 53 23 yazısı beni yanılttı harelde kusura bakmayın yanlışlıkla size itamda bulundumNext 2023 OTA130 Test Yazılımı
youtubede çözünürlük sorunu hala devam ediyor çözünürlük standart yapılmış büyük bir ihtimalle 360 pid ayarlanmış bu yüzdende görüntü çamur gibi hiç olmassa madem değiştirme seçeneği yok bari 720 pid ayarlansaydı ben şuan yotube desteği yok sayıyorum kanal geçişlerede yavaş ama bu çok önemli...
temel reis Posta #5 Dün 17:41 da Forum: Next 2023
Sizin yorum burda yanlış yerde paylaşım yapmışsınız temel reis
Buna cevap yokmuNext 2000 deki nextin kendi vod olayı varmı free ,, 2053 te