Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
hocam 2.mesajda Doktor üstadımız alıntı yaparak açıklanmış.Yazilim icin tesekkurler portalda yeni yazilim gormuyor cihaz nezaman verilir hayirli geceler
doktor'dan alıntı.
Alıntı doktor; Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bazı bilgiler veriyim.
1)tavşanlardaki mevcut içerikler proxy vb de artık yemediğinden erişilemiyor.(sitelere çıkış türkiyeden engelli ).türkiye için geçerli yurtdışında sorun yok..bazı proxy servisleri çok gecikmelide olsa çalışıyor ayarlardaki proxy 2 özel proxy girişi içindir deneyebilirsiniz..yazılımla yada cihaz tarafında yapılacak bişey yok..en ufak bir ışıkta tekrar eklenir yada hiç olmaz benim elimde değil...bunu yerine boş kalmasın diye bişeyler ekledim yazılıma eskiler aktif olursa geri gelecek tabiki..1 hafta yada 1 ay sonra ne olur bilemem.. tv 8 sd bir audio sorunumuz vardı onuda değiştirdim..bubun dışında avrupa kullanıcıları için düzeltmeler var *** data hafızası genişletildi..tandberg için istek var zaten başlandı..inşallah bir sonrasında yazılım ..
yeni yazılımı önce tester arkadaşlar denesin..
not:özel isteklerinizi ve sorunlarınızı [email protected] yazın..
haydar hocam selamlar yazılımı indiriyorum bekliyor botlanıyor yazılım yine 513 görünüyor dosyada bi sorunmu var nedir bu
haydar hocam sa ol haletim de fakat 2.3.4 tavşanları çalıştıramadım 5.6.7 onlar tamam çalışiyorlar
iyiki varsınız senin ve karbon hocanın emeği bizlerde var teşekürler hocamBen bir deneme yaptım AŞAĞIDAKİ Dns leri cihaza girdim sonuç 4 hariç hepsi AÇIK konumda.! Yalnız bazı videolar açılmayabilir ona göre BÖLGESEL farklılıklar görülebilir.!!!
DNS-1:195.046.039.039
DNS-2:195.046.039.040
mrb. dosyayı indirdim.Zipli dosyayı açtım her zaman ki gibi usb ile recevere yükleme yapmak istedim ama ''DİKKAT HATALI DOSYA FORMATI HATASI'' verdi. ACABA NEDEN? Receverin elektriğini kesip tekrar açtım. Dosyayı 3 kez indirdim bir değişiklik olmadı. Lütfen yardım...
kardeş forum Tu... Fo... danda indirdim aynı hatayı verdi.Uygun zamanda herhalde fabrika ayarlarına dönüp sonra yine yüklemem gerekecek zannedersem (
yazılımı dun akşam yükledim uydu üzerinden tp güncelleme hata veriyor sorun genelmi acaba konturol eden oldumu arkadaşlar
Evet bendede aynı hatayı verdi yalnız verilen yazılım notlarında TP ve DATA güncellemeleri yapıldı diyordu.Acaba bu nedenle olduğu için olabilirmi.!