Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Sevgili kardeşim X panel için ben ben bir öneride bulunmuştum bu konuda acaba onu uyguladınızmı.? Mavi tuşla panele girin SAT tuşu ile kategorilerden X panele girin ve MAVİ tuşla internetten güncelle seçeneğini deneyin.Çalışması gerekiyor yazılımı yükledim yükleyeli bende bu konuda hiç bir sorun oluşmadı...
Sevgili kardeşim X panel için ben ben bir öneride bulunmuştum bu konuda acaba onu uyguladınızmı.? Mavi tuşla panele girin SAT tuşu ile kategorilerden X panele girin ve MAVİ tuşla internetten güncelle seçeneğini deneyin.Çalışması gerekiyor yazılımı yükledim yükleyeli bende bu konuda hiç bir sorun oluşmadı...
Ne yaptiysam olmuyor hepsini denedim yukleme hatasi 5 die bildiriyor sizlerden yardim bekliyoruz saygi veselamlar
Her şey güzelde şu turuncu bar bilmiyorum pek uymamış gibi. Farklı renk şeçenekleri denene bilir.
Dedigin gibi yaptim yine ayni abi 1 secenegi de resetledim yine ayni modemi de resetledim degisen birsey olmadi.
Bence gayet iyi olmuş şahsen çok hoşuma gitti yeni ikonlar.! Diğer forumlardada takip ettiğim kadarı ile sadece 3 kişi bu konu hakkında geri bildirim yapmış demekki kullanıcıların oldukça hoşuna gitmiş bu durum...
Mustafa kardeşim sen sürenin dolmadığına eminmisin.? Yada hizmet aldığın yerde panalde oluşan bir arıza olabilirmi.? Eğer bir mahsuru yoksa bana IP tv bilgilerini ÖZELDEN yazarsan birde ben kontrol edeyim....
Ikon ve menu renklerini degistire bilmemiz icin bir kac renk secenegi olabilir herkes istegi renk secer tabiki @Doktor neder bu ise bilemeyiz
Surenin dolup dolmadigini bilmiyorum 3 ay Kadar cihazi kumanda arizasindan dolayi kullanamadim ozel iptv adres ve sifre yok abi ama adres ve sifre girmek icin menu ye felan da ulasamiyorum hata5 uyarisi veriyo.
Ne suresi abi onu bi acarsan kacirdigim konumu oldu.
Şimdiye kadar çıkan tüm yazılımları yüklemiş biri olarak tek diyebileceğim görüntü 10 numara 10 yıldız.! Ben kişisel ayarlar menüsünü kullanmaktayım değerleri 15-16-16 ayrıca TV dende kendi kişisel ayarlarımı yapıyorum 4 K tvler yanında halt etsin...
Haydar kardes- cihazda renk ayarlari>kisisel>Parlaklik-15 Kontrast-16 Keskinlik-16 ben dogrumu anlamisim
next de hala aynı anda powervu+cccam çalışmıyor mu
Ona bir çare bulunması gerekir surekli emu değiştir sıkıntılı bi durum