Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
birkaç filmde deneme yapınfilm izle bölümüne tıklanınca filmler görünüyor. Ancak dakikalarca beklense de film izlenemiyor...
Şu kanalın hızlıca atlaması, alıcının gözünün yerinden oluyor usta. Ben tv'nin üst kısmına koymuştum alıcı gözünü, biryerlerden yansıyor kumandadaki sinyal hızlı hızlı geçiyor. alıcı gözünü tvnin aşağısına aldım, arkasına da küçük bi süs kedim vardı onu koydum sinyal yansımasını engellesin diye sıkıntı kalmadı.
Denedim işe yardı
Teşekkür ederim kardeş
birkaç filmde deneme yapın
bi önceki sürümde yedeklediğimiz kanalları yükleyebiliyor muyuz
collo1' Alıntı:Fabrika ayarlarina donup yeniden guncel yazilimi yuklemeyip oyle deneyin sorun devam ederse yeni den yazarsiniz.
malesef amigoda bu genel sorun tüm yazılımlarda bu sorun var son yazılımda sanki biraz daha fazla
aynı sorun bende de var.. kapanıp geri acılıyor..sorun uydu alıcısında..
bu uydu alıcısının hiç sorunları bitmiyor..devamlşı sorun cıkartıyor..elden cıkartmak gerek
önceki yazılımlarda çok nadir bir şekilde oluyordu aynısı ama şuan çok daha fazla..
tamamen kapanmıyor ama kapanır gibi olup tekrar açılıyor görüntü gidip geliyor. sizinde aynısı mı oluyor?
6 sayfalık yorumları tamamen okudum ve şu kanıya vardım:
19.12.2014 yazılımını kullanmaya devam
güncelleme nedenim tv8 hd yi ayarlayınca, mesela akıllı tv bozuluyor, A9 Kanalı keza bozuluyor, Planet sinema, Planet Türk ün tp ayarlarını girdiğimde de diğer kanallar bozuluyordu...
Ne yazık ki bende güncellemeden sonra sıkıntı yaşayanlardanım...
tüm kanal listem, ayarlarım gitti...
binlerce kanalı ayarlamıştım... :///
üstüne amigo sürekli kapanıyor ve tekrar açılıyor....
arkadaşlar eski sürüme geri döneceğim ama şu kanal sorununun cevabını bilen var mıdır?