yeni bir yazılım hazırlanmakta ise : bu cihazdan çok acil olarak beklentilerim şunlardır ve bu beklentilerimin yeni cıkacak yazılımda öncelikli olarak dikkate alnmasını talep ediyorum.benim acımdan bu talepler ve eksisklikler giderilirse şu cihaz piyasanın en muteber ve makbul hecdi uydu rısıvırı olacaktır bunu iddia ediyorum.işte o eksikleri olmasa kim tutar bu cihazı. piyasadaki hecdi cihazlar bu cihazın satış rakamları ardından nal toplar diyorum. gelelim beklentim ve eksiklerine .1 şifreli kanaldan yaptıgı kayıtlara şifre koyması .bu eksiklik kabul edilemez bir eksiklik bana göre .düzeltilmezse benimgibilerinin yanında onpara etmez. 2 uydu listesi .kanallar biz istersek tüm uyduların kanalları tek listede olmalı .biz istemediğimiz muddetce hangi uydudaysak o uydunun kanalları listelenmeli,.ne o öyle birde bakıyon herhangi bir degişiklik yapmadan yani tümü diye biz işaretlemeden . turksat hotbort astra hepsi aynı listede olmuş sen 1 numaralı listedeki hotbort yayınına gitsin diyorsun o tüm uydular listesine gecmişse senin bir faRKLI BİR UYDUNUN biri oluyor.hadi bakalım birde onunla ugraş olmuyor tabi zaman kaybı 3 birtürü elinde kayıtlı filimkılıbi var herbiri için ayrı ayrı tıklaman gerekiyor.aslında herkılıbın önünde kutucuk olsa işaretleyip işaretliler sıradan oynasa mükemmel olur.4 birde fre servır olayındaki forumda dostların yazdıgı şikayetler çözüme kavuşsa harika olurdu mükemmel olurdu diyorum.