Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

2000 HD MiNİX MACHİNADAN MAXİMUM VERİM ALMAK İÇİN TAVSİYELER:

tibas

0
Üye
5 Şub 2015
60
34
18
bu işlemi ancak dark eczate veyhut daha ucuz olan ezcast mirör cıhazla tv aktarırsın uydu alıcıya aktaramasın ama dlna ile cep telefonundan sadece dosyaları aktarırsın cıhazda bu sistem var tubio yazaılımını tele yüklüyorsun sitede saygıdeger hocalarımız nasıl yapılacagını yazmıslar arastır bulursun yukarda bahsetigim mirör cast özelikli cıhazı tv takıyorsun androide smart wiev acıyorsun cam gibi ben öyle kulanıyorum sahsen iyi geceler dileri simdi farketim yanlışlı olmus gökan 26 cevap yazıcaktım size yazmışım kusura bakmayın iyi geceler
 

hhcuberas

New member
Üye
4 Ağu 2019
1
0
1
Merhabalar cihazı alalı yaklaşık 2 yıl falan oluyor. Genel anlamda çok başarılı. Cihazı Hdmi ile Av receivere bağlı olarak uzun zamandan beri kullanıyorum. Son zamanlarda kanal değiştirdiğimde görüntü hemen geliyor ama ses bazen 10 sn bazen 20 sn sonra geliyor. Bu problem hem uydu kanallarında hemde iptv de olabiliyor. Ses ayarlarında donanım ve direkt seçeneklerini de denedim ama sonuç hep aynı. Yaşadığım problemleri yaşayan ve çözümünü bulan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
 

ugurcangorurum

New member
Üye
14 Ağu 2019
18
1
3
Herkese merhabalar. Next 2000HD uydu cihazıma ethernet kablosu ile internete bağlanıyorum fakat cihazı her açıp kapattığımda bağlantı kurulamadı diye bir uyarı alıyorum. İnternet bağlantısına girip bağlana basmadan internete bağlanmıyor. Yardımcı olacak birisi var mıdır acaba
 

ncz

0
Özel Üye
22 Şub 2016
285
174
43
Herkese merhabalar. Next 2000HD uydu cihazıma ethernet kablosu ile internete bağlanıyorum fakat cihazı her açıp kapattığımda bağlantı kurulamadı diye bir uyarı alıyorum. İnternet bağlantısına girip bağlana basmadan internete bağlanmıyor. Yardımcı olacak birisi var mıdır acaba
Fabrika ayarlarına dön yani cihazı resetle, sonra son yazılımı tekrar yükle. Düzelmez ise donanımsal bir arızaya işarettir ve cihazı servise yollaman gerekir
 

vitamin

0
Üye
26 Şub 2017
169
31
28
44
İZMİR / YEŞİLDERE
www.bynovita.com
Bunun için o kadar çok neden varki hangisini yazayımda takip edebileseniz sorunun nerden kaynaklı olduğunu çözebilseniz.Ama bildiğim bir şey varki 2000 Hd lerin tüm serilerinde bu sıkıntı söz konusu özelliklede çoklu lnb serilerinde görülüyor yapacak bir şey var onuda firma bulacak artık.Bazı arkadaşlarımız kendince çözüm bulmaya çalıştılar bir kaç tanesi çare buldu kendince.Ve maalesef artık ben next cihazlara destek vermiyorum ne yazikki yani bu durumda bekleyin diğer arkadaşlarımızı elbette yazarlar bir şeyler...

usta bende de bu sorun var dün lnb aldım
Next YE-404 Quad Platinum Dörtlü LNB
şuan tv8 fox ve diğer hd lerde anlık donma görüntü geri gelme henüz yaşamadım
 

avarem

0
Üye
23 May 2012
23
7
3
CİHAZINIZDAN MAKSIMUM VERİM ALMAK İSTEYENLER İÇİN TAVSİYELER:

1:Cihazınızda meydana gelebilecek istenmeyen SIFIRLAMAYA karşı muhakkak suretle USB ye YEDEK alınız.( Böylece cihazınızdaki kanal listeniz ve kullanıcı ayarlarınız her daim yedek olarak elinizin altında olur.)

2:Her yazılım attıktan sonra FABRİKA AYARLARI menüsündeki 1.nolu seçenek ile reset atınız.(Bu şekilde cihaz yeni gelen özellikler ile daha kolay çalışma imkanı bulmaktadır.Bu işlem sonrasında eğer kullanıcı ayarlarında değişiklik yaptıysanız ayarlarınızı kendinize uygun hale tekrar getiriniz.! Bu uygulamada cihazda sonradan girilen Ccam+IP tv M3U lar ve X-panel bilgileri SİLİNMEZ.!)

3:Cihazınıza haftada en az iki kez OTOMATİK arama seçeneğinden tarama yaptırınız.(Yalnız bunu yaparken KURULUM menüsündeki UYDU KANAL TARAMA bölümündeki TARAMA TİPİ uygulamasındaki CH AD GÜNCELLE kısmının EVET olmasına DİKKAT ediniz.)

4:Cihazınızı haftada en az 2 kez ADAPTÖRÜN fişini çekerek kapatıp açarak yeniden başlatınız.(Bu uygulama cihazınıza ilaç gibi gelecektir unutulmamalıdırki özellikle elektronik cihazlarda bu uygulama stabil çalışma açısından çok faydalı olmaktadır.)

5:Cihazdaki saat konumunu ülkemizdeki saat uygulamalarına göre mümkün olduğunca uygun ayarlamaya bakalım.(Yaz saati olsun gerek kış saati olsun.)

6:Cihazımıza sonradan her hangi bir DNS kesinlikle girmeyelim, internet ayarlarındaki DHCP devamlı AÇIK konumda olsun.(Böylece cihazımızdaki uygulamalardaki VOD , TAVŞAN vede YOUTUBE da IP çakışmasının önüne geçerek ilgili bölümlerin STABİL çalışmasına yardımcı oluruz.)

7:Cihazımızda mümkün mertebe KENDİ KANAL LİSTELERİMİZİ kullanmaya gayret edelim.( Böylece cihazda oluşabilecek DATA çakışmalarının önüne geçebiliriz.)

8.Altı ayda birkez cihazı KOMPLE RESET yaparak SIFIRDAN kanal listemizi yeniden oluşturalım.( Bu durumda cihaz adeta SIFIRDAN alınmış gibi olacaktır.)

9:Ülkemizin içinde bulunduğu hassas dönem itibarı ile zaman zaman özellikle internette bölücü unsurlar tarafından yayınlanan bazı sakıncalı videolara HÜKÜMET tarafından erişim yasakları uygulanmak suretiye İNTERNETE SANSÜR uygulanmaktadır.(DNS ler engellenmek suretiyle bu durum yapıldığı için cihaz uygulamaları zaman zaman bazen sıkıntılara neden olmaktadır.)

10:Cihazımızda aynı anda FREE SERVER ve ÖZEL SERVER kullanıyor isek FREE-SERVERİ kesinlikle KAPATALIM.( Böylece ortaya çıkabilecek ÇAKIŞMA nın önüne geçerek cihazdaki AĞIRLAŞMA nın önüne geçebilirsiniz.)

11.Cihazda ayrıca FREE-SHARE haricinde açmadığı kanallar için EXTRA dan forumda verilen ÜCRETSİZ olarak paylaşılan FREE-SERVER yükleyenler bu UYARIMDA sizedir.! Eğer bunlardan yüklendiyse bunların ömrü kısa süreli olduğundan kısa sürede kapanır.! Buda cihazda şifreli kanal üzerine gelince server öldüğü için KESİNLİKLE kasmaya neden olmaktadır.!!! En kısa sürede bunları cihazdan SİLMENİZ gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:Yazdıklarım TAVSİYE niteliğinde olup uygulayıp uygulamamak tamamen sizlere kalmıştır.Her şey 2000 İnternet MACHİNA için daima daha ileriye...
Zaten çok güzel cihaz ve destek devam ediyor
 

lhs_lhs

0
Üye
4 Nis 2013
46
36
18
next 2000 internet machine kullanıcıyım yeni bir kumandaya ihtiyacım var orjinalini mi alayım yoksa üniversal tv ile uyumlu olanını mı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
 

cihanuslu71

0
Üye
27 May 2013
1
0
1
Slm dostlar..Manuel olarak uydu eklenebiliyormu?Örneğin Türksat 5 A yı nasıl ekleyebiliriz? Teşekkürler
 
Üst