Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

2016 Steam ve Origin Kış İndirimlerinde Kaçırmamanız Gereken Oyunlar

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
2016-steam-ve-origin-kis-indirimlerinde-kacirmamaniz-gereken-oyunlar-1_640x360.png


Eğer oyun oynamayı seviyorsanız ve kaliteli oyunlara makul fiyatlarla sahip olmayı istiyorsanız bu iş için yılın en güzel dönemine girdiniz. Origin kış indirimleri ve Steam kış indirimleri 2016 yılında da önceki senelerde olduğu gibi sayısız oyunda kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Origin üzerinde, Steam üzerinde yer alan oyunlardan daha az sayıda oyun olduğu için bu platformda oyun seçimi yapmak nispeten daha kolay. Fakat Steam üzerinde binlerce oyun yer alıyor ve bu oyunlar arasından oynamak isteyeceğiniz oyunları bulmak imkansız olabiliyor. Bu nedenle bu blog yazımızda hem indirimlerle oldukça makul fiyatlara düşen, hem de yüksek kalite sunan oyunları bir araya getireceğiz.
Steam kış indirimlerinin bitiş tarihi 2 Ocak 2017 olarak gösteriliyor; fakat Origin kış indiriminin bitiş tarihi ile ilgili herhangi bilgi paylaşılmıyor. Bu nedenle Origin'de daha az oyun yer alsa da bu indirimlerin daha erken bitebilme ihtimaline karşı acele etmeniz gerekiyor. Hazırladığımız listede yer alan Origin oyunlarına göz atarak ve yorumlarımızı göz önünde bulundurarak hızlıca tercih yapabilirsiniz.
Steam ve Origin'den satın alacağınız oyunları indirebilmek ve oynayabilmek için bu platformların masaüstü yazılımlarının bilgisayarınızda yüklü olması gerekiyor:


İndir

Steam

Online Oyun Platformu


İndir

Origin

Electronic Arts Oyun İndirme Platformu

 
Üst