B bjk1903 0 Üye 3 Nis 2013 7 0 1 3 Ara 2013 #1 Idman tv de biss sorunu yok açılıyor ama Az tv açılmıyor nedense bi yardım edebilirmisiniz ?
razgradlı 0 Özel Üye 1 Nis 2012 190 226 43 istanbul silivri 3 Ara 2013 #2 bjk1903' Alıntı: Idman tv de biss sorunu yok açılıyor ama Az tv açılmıyor nedense bi yardım edebilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... güncel emu dosyasından usb ile güncelleme yaptınmı arkadaşım karbon ustad sorunu düzeltmişti yanılmıyorsam
bjk1903' Alıntı: Idman tv de biss sorunu yok açılıyor ama Az tv açılmıyor nedense bi yardım edebilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... güncel emu dosyasından usb ile güncelleme yaptınmı arkadaşım karbon ustad sorunu düzeltmişti yanılmıyorsam
B bjk1903 0 Üye 3 Nis 2013 7 0 1 4 Ara 2013 #3 razgradlı' Alıntı: güncel emu dosyasından usb ile güncelleme yaptınmı arkadaşım karbon ustad sorunu düzeltmişti yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla ... yaptım sorun devam ediyor,tek az tv de sıkıntı
razgradlı' Alıntı: güncel emu dosyasından usb ile güncelleme yaptınmı arkadaşım karbon ustad sorunu düzeltmişti yanılmıyorsam Genişletmek için tıkla ... yaptım sorun devam ediyor,tek az tv de sıkıntı