- 14 May 2013
- 2,405
- 2,391
- 113
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
belirttiğiniz sayfadaki dosyayı indirdim sayfadaki görünen şekliyle bir uygulama çıkmadı bende jawa olmasındanmı kaynaklı bilemedim
jawa yükleyince uygulama açıldı kopyalama yontemiyle adresleri yapıştırdım dönüştürdüm dosya oluştur dedim dosyayı nereye oluşturuyor bulamadım sabit diskleri taradım yok uygulamanın üzerindeki yazılar haricinde bir klavuz yok birde ustam bunu usb ile cihazın ayarlar güncelleme usb ile güncelle sekmesi altında 6 adet sekme var bunlar arasında ip tv yok direk usb den yüklüyormuyuz nere giderse ditsin gibi kolay gelsin ustam
ustam bu uygulamada eksikli var yada dosyada biryere kaydetmiyor belkide cihazın gelişimi için yazılımsal eksikliği var
neroxxxx dun verdıgım hazır lıstede next amigo plus var bır onu yukle bakım usb ile Next & NextStar Forum
akadir ustam arkadasın ne gibi sıkıntısı var tam olarak anlayamdım anladıgımız turden bırseyse bır el atalım
onu dün denedim olmuyor dosya yı görmüyor
onu dün denedim olmuyor dosya yı görmüyor...next yazılım sitesinde dönüştürdüm iptv leri tvlist.txt. olarak dosyaladı usb ye çıkarttım dosyayı usbyi cihaza taktım görmedi
ustam dün verdiğin dosyayı usbye attım görmedi usb yi biçimlendirdim tekrar attım görmedi fakat iptvleri manuel girince açtı teşekür ederim