Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Apartman da tek kabloyla çift uydu cihazı

Fikoboz11

New member
Üye
29 Haz 2026
4
0
1
İyi günler. 20 daire li apartman ımda çift çanak anten var. Türksat ve hotbird. Ama daire ye tek kablo iniyor. Dairede ikinci bir uydu kullanamıyorum. Çatıdaki hotbird uydusu u türksat çevirsek. Çatıdan çift türksat uydusundan biri dısec A dan, biride dısec B den iki ayrı oda da izleyebilir miyim. Yoksa birbirini etkiler mi....

nevzatkeles

0
Üye
24 Şub 2012
426
77
28
İyi günler. 20 daire li apartman ımda çift çanak anten var. Türksat ve hotbird. Ama daire ye tek kablo iniyor. Dairede ikinci bir uydu kullanamıyorum. Çatıdaki hotbird uydusu u türksat çevirsek. Çatıdan çift türksat uydusundan biri dısec A dan, biride dısec B den iki ayrı oda da izleyebilir miyim. Yoksa birbirini etkiler mi....
Oturduğunuz dairede merkezi sistem var ise olmaz büyük ihtimalle merkezi sistem

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,416
1,888
113
İstanbul
Maalesef dediğiniz gibi olmuyor o işler ikinci bir tv için santralden bağımsız ikinci bir kablo çekilmesi şarttır.