Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Başkentimize 1 Yağmur yağdı(YORUMSUZ)

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,435
1,885
113
İstanbul
Öncelikle Ankara'lı hemşehrilerimize geçmiş olsun...Allah'ın sopası yok işte güzide kentimiz İzmir'e yağmur yağdığında buna benzer manzaralar oluşmuştu. Melih başkan utanmadan sıkılmadan çıkıp twett ler atıp balık adamlar göndereyimmi demişti.Fakat anlaşılan balık adamlara Ankara'mızın ihtiyacı var anlaşılan,Allah verede bu hengamede KÖPEKBALIKLARI yollarını şaşırıp buralara gelmeseler.

sampiyon

0
Özel Üye
4 Kas 2011
1,593
280
83
ANKARA
malesef yanım daki pastane gazaete borosu ve ekmek fırınıda su altında kaldı resimler benim dukkanın yanı sayılır bizim dükkanın depoyada ramak kalmıştı dindi yoksa bizede su girecekti

uydu3405

0
Üye
22 Eyl 2013
1,051
3
38
İstanbul
Geçmiş olsun ancak olaya siyaseti karıştırmayalım olay çirkinleşiyor.Dünyanın en gelişmiş ülkelerini bile çok aşırı yağmurda sel basıyor anında resimleri bulunup buraya konur New york ta kayıkla kurtarma çalışmaları yapılıyordu.
İnşallah belediyeler kendilerine düşen payı alırlar.
Unutulmasın ki beğenmediğimiz yönetimle ülkemiz belediyecelik nasıl yapılıyormuş gördük.

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,435
1,885
113
İstanbul
Geçmiş olsun ancak olaya siyaseti karıştırmayalım olay çirkinleşiyor.Dünyanın en gelişmiş ülkelerini bile çok aşırı yağmurda sel basıyor anında resimleri bulunup buraya konur New york ta kayıkla kurtarma çalışmaları yapılıyordu.
İnşallah belediyeler kendilerine düşen payı alırlar.
Unutulmasın ki beğenmediğimiz yönetimle ülkemiz belediyecelik nasıl yapılıyormuş gördük.

Olayın çirkinleşecek bir durumu yok.! Neden yok biliyormusunuz size yapılmasını istemediğiniz şeyi sizde başkasına YAPMAYACAKSINIZ.! Mesajı DİKKATLE okuduysanız ALLAH'ın sopası yok dedim. Sanki beyfendi kendisi çok iyi belediyecilik yapmışta gidip İZMİR'in başına gelen bir DOĞA FELAKETİ ni gidip aklınca attığı twetlerle TİYE alıyor...Çıkıp bir geçmiş olsun diyeceğine utanmadan sıkılmadan sırıtarak yazıyor,bu mudur yani.? Böylemi olması lazımdı.? Kimse kusura bakmasın ALLAH'tan gelen hiç bir felaketin önüne GEÇİLEMEZ ha ne yapılır tebbir alınır sonrası rabbimizin takdirine kalır.Bilmem farkındamısınız bu sıralar her yağmur yağdığında ANKARA seller içinde kalıyor, yok öyle arkadaş kusura bakma herkes işini yapacak kimse kimsenin işine burnunu sokmayacak.Ama her şeyden önce kişi İNSAN EVLADI OLACAK... Aklıma gelmişken sizinle TÜRKİYE deki belediyecilik konusunda seve seve yazışırım işte o zaman iş SİYASALLAŞIR işte ben bu yüzden daha derinlere girmiyorum umarım mesajımı iyice okuyup anlarsınız.!!!

Son düzenleme: