Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bu uyduda son durum bedir cccamde açıyormu stabil mi
oscam demi açıyor yoksa normal cccam de mi
duyduklarıma göre oscam yada cccam v2 sürümde açıyormuş galiba bilgisi olan yazarsa sevinirim
Peki önerebileceğiniz bu uyduyu açan Server satan var mıdır siz hangi Server kullanıyorsunuzMerhaba bu uyduda Ccam ile açılan kanal yada kanallar yoktur.Sadece içinde ayricada bu platformu destekleyen CCcam hesapları OSCAM içine atınca yayınlar 100/85 oranında açılmaktadır.Gercektende çok iyi bir alternatif oldu bu uydu dahada iyi olacağa benziyor.(Yani sadece OSCAM desteği olan cihazlarda açılmaktadır.)
bu uyduda son durum bedir cccamde açıyormu stabil mi
oscam demi açıyor yoksa normal cccam de mi
duyduklarıma göre oscam yada cccam v2 sürümde açıyormuş galiba bilgisi olan yazarsa sevinirim
Peki önerebileceğiniz bu uyduyu açan Server satan var mıdır siz hangi Server kullanıyorsunuz
Cccam serverlemi açılıyorBu uyduda bazı kanallar serverle açılıyor.
Cccam serverlemi açılıyorBu uyduda bazı kanallar serverle açılıyor.
abi ben bulgarsat baglamadım çatıya her daim çıkamıyorum merdiven bulmakla ugraşamam hellassat 39 baglayın zaten çogunu cccam açıyor birde makinenin oscam destegi yok birde ona para veremem şahsen
orda bana lazım olan hitmix tv idi digerleri zaten var![]()
su an aradım planet tv hd+sd fen+balkanika ve digeri izliyorum yetiyor bana
su an aradım planet tv hd+sd fen+balkanika ve digeri izliyorum yetiyor bana
Haydar usta iyi akşamlar,
1.9 bulgariasat kanallarını seyredebileceğim cccam tavsiye edermisiniz özelden. Teşekkürler...
Yeni gelişmeler var hellsat sat tada kanallar hdye geçmeye başladı yavaş yavaş sanırım hellas sat ta tüm kanallar hdye geçicek ve oscam olması gerekli değil son olarak diema ve max sport lar geldi hd olarak sms tam düzgün değil gelip gidiyor daha önce btv action ve ring TV nova hd olarak gelmişti