Yeşil Beyazlı taraftar Erol Duralı öyle bir şeye imza attı ki, yaptığını görenler dönüp dönüp bir kez daha bakıyor. Bursaspor aşkını arabasına yansıtan ve neredeyse üzerine servet harcayan Duralı, Bu arabaya 23 bin lira para harcadım. Bursasporuma feda olsun dedi.
GÖREN BİR KEZ DAHA BAKIYOR
Bursaspor aşkı sınır tanımıyor. Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, sevgi gösterilerini farklı yollarla göstermeye devam ediyor. Bunun son örneği ise Erol Duralının benzersiz otomobili

Öyle bir araba düşününki her yeri yeşil beyaz. Direksiyonundan, jant kapaklarına, paspasından tavanına, bagajından, koltuklarına kadar Hatta yangın söndürücüsü bile Bursada görenler bir kez daha dönüp bakıyor, farklı şehirlerde bazı sıkıntılar yaşasa da Erol Duralı Bursaspor sevgisinde sınır tanımadığını ortaya çıkardığı arabayla herkese kanıtlıyor.
23 BİN LİRA HARCADIM
Ben bu arabayla gurur duyuyorum diyor Erol Duralı ve devam ediyor: Türkiyede bir ilki gerçekleştirmek istedim. 3 ayımı aldı. Yeşil beyaz renkler ön plana çıktıkça daha güzel olduğunu fark ettim. Sonuç ortada. Herkesin gözü üstünde. Bu araç 98 modeldir. Aldığımda 11 bin lira ücret ödedim. Üstüne ekstradan 23 bin lira harcadım. Sadece görsel anlamda değil motorunu, süspansiyonunu ve birçok aksanını da değiştirdim. Üç aracım daha var ama hiçbiri bu araba kadar bana keyif vermiyor. Bu harcamalar, bu emekler Bursasporuma feda olsun.