Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

CCcam Bölümü ile ilgili Alınan Kararlar ve Yasaklanan Kullanıcılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karbon

Administrator
Yönetici
Administrator
22 Eki 2011
7,176
2,422
113
CCcam bölümümüzde bir süredir yaşanan hoş olmayan davranışlar nedeniyle bazı yaptırımlar uygulanmıştı, fakat bu yaptırımları o bölümde yayınladığımız için cexa almış olan kullanıcılar alınan kararları takip edememiş olabilir son mesajı burada kopyalıyorum.

Evet herkes eteğindeki taşları döktüğüne göre artık yönetim olarak konu hakkında bir karar verip gerekli müdahaleleri yapma zamanı geldi. Verilen kararlar sadece bir kişi tarafından alınmış kararlar değildir.

Öncelikle üye olurken kabul edilen forum kurallarına uyulması zorunluluğunu herkesten beklemekteyiz, kurallar hepimiz için geçerli, Yönetim ve yöneticiler olarak bazı durumlarda kuralları esnettiğimiz ve bazı dengeleri sağlamak adına görmezden gelmeye çalıştığımız konular, üyeler olabilmekte, ama mümkün olduğunca herkese eşit ve hakkaniyetli yaklaşmaya çalışıyoruz. Gelelim bu konu ile ilgili aldığımız kararlara;

Öncelikle Free CCcam paylaşımı konusuna tekrar izin vereceğiz. Fakat mesajları yazacak olan arkadaşların mesajı Gizli şekilde paylaşmalarına yada mesajı görmek için illa beğen tuşuna basması gerekmesi durumuna müsahade etmeyeceğiz, yapılacak olan paylaşımlar en fazla spoyler şeklinde olabilecek, zorunlu olarak kullanıcının mesajı görmesi için tıklaması gerekecek şekilde olmayacak.

Verilen paylaşımlar Sadece bir konudan yapılacak, ve paylaşımcı üyeler bu konudaki mesajları takip ederek daha önce paylaşılıp paylaşılmadığına göre paylaşım yapmaya dikkat edecekler, yetkili arkadaşlarda bu konu ile ilgili paylaşımları takip edip müdahalede bulunabilecek.

CCcam bölümündeki paylaşımlar mesaj sayısına etki etmeyecek, ve amaç mesaj sayısını yüklseltmek değil, PAYLAŞMAK hedefli olacak,
Yine konu içerisinde herhangi bir nedenden dolayı kişisel atışmalara girilmesine müsahade etmeyeceğiz.

Birde bazı üyeler için düzenlemeler ve yaptırım kararları da var..

@kurtulus_07 İsimli üyemiz, Forum yönetimini suçlamak, diğer üyeler ile kişisel polemiklere girmek ve diğer bir çok üyenin de ortak görüşü ile forumdan süresiz olaran BAN edilmiştir.!

@OCTAVİA1 isimli üyemiz; Forum içerisinde ve PM ile kişisel polemiklere girmesi ve forumun genel huzurunun bozulmasına katkısı nedeniyle 1 HAFTA BAN EDİLMİŞTİR.!

@DOST_6080 isimli üyemiz isteği üzerine özel üyeliği sonlandırılmıştır, İkinci bir konu da yine bu üyemizin ikinci bir üyelik alarak, forum yönetimini zan altında bırakmaya çalışması ve tüm iyi niyetimize rağmen ısrarla kutuplaşmaya zemin yaratması nedeniyle 1 HAFTA BAN EDİLMİŞTİR.!

@hüseyin22 isimli üyemiz ise mesajlarında forum yönetimini suçlamak ve zan altında bırakmak nedeniyle 3 GÜN ban EDİLMİŞTİR.!

Tüm arkadaşlarımızın forum içerisinde birbirlerine saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yaklaşmasını ve burada oluşturulmaya çalışılan AİLE ortamını bozmamaya özen göstermelerini dileriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst