- 14 May 2013
- 2,405
- 2,391
- 113
hayır sadece android tabanlı degil windows linux android hepsine yüklenebiliyor .şu an windows 10 işletim sistemi olan bilgisayarımda kullanıyorum .çok harika bir uygulama içinde türkvod xbmctürk elturko gibi birçok degişik uygulamalar var .
--------------------
vavoo bütün işletim sistemleri ile uyumlu sadece android tabanlı degil windows linux macos android hepsine yüklenebiliyo cihaz kaldırmaz demişsinde cihazın içinden gereksiz başka bir uygulamayı kaldırıp yüklenebilir bu bir sorun degil yeterki istenilsin.ayrıca bu uygulamanın içinde türkvod xbmc elturko gibi birçok iptv film uygulamalarıda var ve istedigin zaman başka uygulama entegre edebiliyosun.
vavoo'yu pcde kurup denedim eklentilerle birlikte baya yer kaplıyor kendisi kurulum yaparken zaten 60 mb tın üstüne çıktı artı çalıştırdıktan sonra eklenti eklerseniz boyut dahada yükseliyor bunu cihaza eklenmesi imkansız bu bir bardağa 2 bardaklık suyu sığdırmaya çalışmak gibi bişey hatta gibisi fazla tastamam öyle cihazın hafızası bahsi geçen programın boyutu kadar bile yok 3/1 i kadar kaldıki eklenti yüklenebilsin şu lg smart tvlerdeki ssiptv uygulaması olsa anlaşılır belki sebebide ssiptv netteki serverde barındırıyor bilgilerini tıpkı xpanel uygulaması gibi emaneten tabi ssiptv uygulamasının boyutu nekadar bilgim yok ama açtığınızda tıpkı youtube gibi arayüze sahip kategori başlıkları gibi
bu programın ana klasörü ben yüklerken 50 mb dedim ama açıldıktan sonra 100 mb tın üstüne çıkmış
buda eklentilerin olduğu bölüm burasıda diğer taraftan aşağı kalır yanı yok toplam 300 mb
Son düzenleme: