Neler yeni

Dreambox 900 4K

fezaa

Active member
Üye
Web sitesi
www.next.web.tr.com
Artık 4K uydu cihazı almanın zamanı geldi diye düşünüyorum ve uzun incelemeler sonunda Dreambox 900 4K da karar kıldım ama bulmak biraz mesele sanırım ben Bursa da ikamet ediyorum ve burda yok gibi sanki.Birde cihaz alışmış olduğumuz cihazlardan çok farklı gibi,en çok takıldığım tüner olayı idrak edebilmiş değilim hala lütfen kullanan ve bilgisi olanlar biraz anlatırsa memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim.

halil.3737

Well-known member
Üye
Kalite daha iyi dreambox cok zor bir cihaz net den videolarina bak farki gor.

Son düzenleme:

mahmut7272

Member
Üye
Android 4K cihaz almak istiyorsan bence NeXT 10000 uhd şaşma enigma tabanlı cihaz istiyorsan bencede vu duo modeller çok iyi açılış hızları çok iyi 16 sn tunerler sök tak yani anlayacağın devrelere giden akımı ve cihaza vereceği zararı dahi düşünmüşler yıllarca kullanırsın gelelim 4K yayınlara Türkiye de kullanacaksan NeXT 10000 uhd 4K marka işini görür bence bak kardeş tavsiyesi 2020 ye gireceğimiz son aylardayız martın sonu gibi 8k cihaz çıkar 4K cihaz aldığın için pişman olursun bence hep beraber bekleyelim daha HD yayına geçmemişiz 4K 8k 10k cihaz neyin nesi acele etmemek lazım.