ben yaklaşık 1,5 senedir turknet abonesiyim 35mbit sınırsız ve taahhitsüz paket. Toplamda 1-2 kere yaşadığım hız azalması -kopma değil- sorunu dışında hiçbir sorun yaşamadım. speedtest verisi ping 7ms hız 33mbit geliyor hep ortalama iptv kullanıyorum yeri geliyor aynı anda iki cihaz iptv açıkken telefondan sosyal medya kullandığımda oluyor hiç sorun yaşamadım. modemim asus n17u etkisi olabilir.
Kısacası ben tüm çevreme tavsiye edip geçiş yapmalarını sağladım ve 3 kişiyi turknete kazandırdım bana dua ediyorlar. geçmek isteyen için bence hiç düşünmeden turknete geçsinler taahhüt olmaması en güzeli beğenmezseniz iptal edersiniz.
Birde turknetin bazı bölgelerde iyi hizmet verememesi turknetin suçu değil o bölgeye altyapı yatırımı yapmayan turk telekomun suçudur çünkü turknette dahil tüm firmalar tt altyapısını kullanıyor -fiber hatlar hariç-
Turknete geçmeyi düşünen kişiler aşağıdaki referans linkine tıklayıp davet kodunu kullan diyerek üyelik işlemlerine başlarsa 1 ay ücretsiz kullanım kazanır.
Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!