Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Selamun Aleyküm arkadaşlar... Dün itibariyle Nexit Minix Hd Black 2 plus aldım. Bugün test edeceğim inşaAllah. Buralara sıkça uğrarım artık![]()
Selamun Aleyküm arkadaşlar... Dün itibariyle Nexit Minix Hd Black 2 plus aldım. Bugün test edeceğim inşaAllah. Buralara sıkça uğrarım artık![]()
Merhabalar.Biraz geç oldu ama sonunda NEXT e geçiş yaptım.An itibariyle NEXT MACHINE 3D VFD li olan modelden sipariş verdim.Hayırlısı olur inşallah.Herkese iyi forumlar
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, takıldığınız konularda biz buralardayız
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, takıldığınız konularda biz buralardayız
Sevgili kardeşim AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ sefa getirdiniz öncelikle cihazınızı sağlık ve afiyette kullanmanızı FORUM ailemiz adına DİLERİM...İnanın çok doğru yerdesiniz MACHİNA-3D için bu kadar bilgiye sahip bir forum daha bulamazdınız.Sevgiler Saygılar.
Aynen kardeşim 7/24 ne zaman bilgiye ihtiyaç duyulursa BİZLER burada yardıma hazırız...
Slm arkadaslar bn irfan
mrh bende eski bir forumcuyum
cümleten selamünaleyküm ben 1998 veya 1999 yılından beri sürekli next ürünleri kullandım halada kullanıyorum
2002 veya 2003 yılında aldığım ilk uydu cihazıyla başladı next uydu merakı digital yayına geçilmesi çok muhtesemdı (anolog cihazın markasını hatırlamıyorum yıllar unutturmuş )
tabiki dreambox ile tanışdık ama next den vaz geçmedim bir tv de hep next vardı.
şuan bende next 2000 cx 2000 cx hdmi ve 2000 minix var.
19500 Superior ,18500 ,dobratech ,2000 hd ,kanky ,tango ,9000 Ultra kullandığım cihazlar bu cihazlarıda ya 2. el takas veya sattım hediye ettim.
forumlarda yıllardır üyeliğim var ama bu forumu inanınki yeni gördüm.
forum içerik olarak çok güzel
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler