Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Google Play için güncelleme sinyalleri!

kaptan-8

0
Moderator
10 Ocak 2018
7,554
22,584
113
Adana
Google Play Müzik için yolun sonu göründü. Daha önce fişinin çekileceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yerini YouTube Music uygulamasına bırakmak üzere. Bu ayın sonunda sürecin tamamlanmasını beklerken, Android uygulama marketi Google Play için de büyük bir güncelleme gelebilir.
Google Play güncelleme ile eski günlere mi dönüyor?
Google Play bir zamanlar sadece uygulama bulabildiğiniz bir uygulama marketiydi. Play Store adıyla uzun süre hizmet veren Android uygulama marketi, şimdi ise eski günlerine geri dönme sinyalleri veriyor.

1602977627713.png

İlk olarak Google Play Müzik uygulamasının sonlanmaya yaklaşması sonrası, şimdi de Google Kitaplar ve Google Filmler uygulamaları da tehlikede gibi görünüyor. Filmler ve TV olarak geçen uygulamanın yerine Google TV uygulamasının geçeceği düşünülüyor. Söz konusu Google TV uygulamasının Google Play kaynak kodlarında kısa bir süre önce rastlanmıştı.
google-play-icin-guncelleme-sinyalleri-3.jpg


Son ortaya çıkan bilgilere göre ise Google Play, hamburger menü denilen açılır menüyü değiştiren bir arayüz denemesi yapıyor. İşin ilginç yanı ise bu arayüzde kitaplar uygulamasının tamamen kaldırılmış olması. Google, uygulama marketini daha kullanıcı odaklı hale getirmek için sürekli olarak güncelliyor. Ancak iddialara bakılırsa Google uzun süre sonra köklü bir değişimin peşindeç.
Yani kulislerde dolaşan bu bilgiler gerçekse, Google Play eski günlerde olduğu gibi sadece Android uygulama marketi işlevine geri dönebilir.

shiftdelete.net
 
Üst