Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Hiremco Yazılımlar

Ders5

Member
Üye
10 Ocak 2025
69
1
8
Mach 1 hocam hayırlı cumalar dileyerek sözüme başlıyorum. Matrix pro da servise de yazdım mail attım sizede yazıyım bir iletirseniz sevinirim uyduda kanal listesi ekranda iken numara tuşları işlemiyor buna bakacağız mantıklı bir istek diye cevap geldi ama 2 yıl oldu liste açıkken numara tuşları çalışsa çok iyi olur.Teşekkürler.

Benjaminnnn

New member
Üye
1 Mar 2024
21
5
3
Merhabalar,Hiremco smile pro max 4k android uydu satın aldım. Bu cihazlarda da Next cihazlardaki gibi IKS özelliği var mı? Varsa nasıl aktif ediliyor? Hiremco müş.tem. yazdım geri dönmediler. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Benjaminnnn

New member
Üye
1 Mar 2024
21
5
3
Androidlerde iks olmaz genelde uydu için bazılarında free iptv vardır o

Androidlerde iks olmaz genelde uydu için bazılarında free iptv vardır o kadar.
Teşekkür ederim. Peki Hiremco nun linux cihazında veya dreamstar master 4k larda var mı? Diğerini ona göre satın alırım artık. Piyasa da next innova 4k bulamadığım için bende bunu satın almak zorunda kaldım. Bir de bu cihazda lemon tv aktif etmek için de ayrı bir şey yapmak için ne gerekiyor.

woateam

New member
Üye
9 Mar 2026
2
0
1
@mach1 Hocam düz matrix modeli için 10.112.1.1204 güncellemesi internetten güncelle diyince gözükmüyor mevcut 10.112.1.1159 sürümünü kullanıyorum ve zaten son sürümü kullanıyorsunuz diyor. Usb ile manuel yükseltme yapmak için bu dosyayı nerden bulabiliriz veya dosyaları paylaşma şansınız var mı? hiremcoteknik sitesi erişilemiyor önceden oradan indiriyorduk şuan kullandığım sürümde blutooth cihaz tanıtma problemi var yeni sürümde çözülmüştür belki diye denemek istiyorum. Teşekkürler.

mach1

Administrator
Yönetici
Administrator
14 Ocak 2012
5,586
1,148
113
www.mach1digital.com
Usb icin yazilim verilmesi sadece online olarak yükleniyor son netflix fix patch yazılımı netflix uyeligin yoksa yuklemene zaten gerekte yok

woateam

New member
Üye
9 Mar 2026
2
0
1
Usb icin yazilim verilmesi sadece online olarak yükleniyor son netflix fix patch yazılımı netflix uyeligin yoksa yuklemene zaten gerekte yok
hocam peki 10.112.1.1159 sürümü öncesine nasıl döneriz ? bir önceki sürümde böyle bir problemim yoktu şuan hiç bir blutooth aygıtı cihaza tanıtamıyorum bağlantı sağlandıktan sonra cihaz kitleniyor reset yapmadan düzelmiyor fabrika ayarlarına döndürdüm o da işe yaramadı. Yeni bir sürüm mü beklemem lazım veya eski hiremcoteknik sitesinde ki sürüme nasıl erişirim ?