T TURQUAZ 0 Üye 2 Şub 2013 12 0 1 7 Eki 2015 #1 idman tv şifreli oluyor maclar da normal zamanda acılıyor.... cihazım bu next minix hd black +plus tkgs ve yazılımda güncel nedendir acaba
idman tv şifreli oluyor maclar da normal zamanda acılıyor.... cihazım bu next minix hd black +plus tkgs ve yazılımda güncel nedendir acaba
M mhmt91 0 Üye 6 Nis 2015 9 0 1 4 Mar 2016 #2 Genelde bu sorunu ben de yaşıyordum. Bu gibi durumda menüye girip geriye çıkış yapınca şifreyi çözüyordu bende hep.
Genelde bu sorunu ben de yaşıyordum. Bu gibi durumda menüye girip geriye çıkış yapınca şifreyi çözüyordu bende hep.
E enorton 0 Üye 7 Nis 2015 4 0 1 10 Nis 2016 #3 kanal listesine gir çık düzelmiyorsa, yeniden usbden key güncelleme yap gelir. idman tv açıkken fiş çıkar tak da bir çözüm. genel de ben tv listesine gir çık yapınca geliyor görüntü. tkgs li cihazda genel bir biss sorunu var
kanal listesine gir çık düzelmiyorsa, yeniden usbden key güncelleme yap gelir. idman tv açıkken fiş çıkar tak da bir çözüm. genel de ben tv listesine gir çık yapınca geliyor görüntü. tkgs li cihazda genel bir biss sorunu var