Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

IKS sorunu

levent_ucar

New member
Üye
12 Ağu 2021
20
4
3
Merhaba arkadaşlar bu gün sabahtan beri bende IKS üzerinden izlediğim kanallar açılmıyor Acaba bir sorun mu var bilgisi olan varmı

kartal3734

0
Üye
20 Şub 2013
76
32
18
Forumun birinde üstat yazmış dün 21.30 itibarı ile çalışma bitmiştir sorun yok diye fakat bende 2 kanal hariç hiç bir kanal açmıyor acaba sizlerde durum nedir

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
506
73
28
Trabzon
Next firması iks de çok pasif kalıyor. Bugün 16 dereceyi kurdum. Hicbirseyi açmıyor. Ne supersport kanalları Ne de sport klup kanalları.
Açtığı sadece tupcununkiler. Onlar da atak yaparsa iks nin de kapısına bir zahmet kilit vursunlar. Next cihazlarını alan kitle atv starı göstersin diye almıyor sonuçta. Rakip cihazlar forever ile dünyaları çözüyor next bu konuda malesef çok geri kalıyor. Iptv kullanmak isteyen zaten tv box alıp kullanıyor. Yanlışsam söyleyin

Son düzenleme:

kartal3734

0
Üye
20 Şub 2013
76
32
18
Next firması iks de çok pasif kalıyor. Bugün 16 dereceyi kurdum. Hicbirseyi açmıyor. Ne supersport kanalları Ne de sport klup kanalları.
Açtığı sadece tupcununkiler. Onlar da atak yaparsa iks nin de kapısına bir zahmet kilit vursunlar
Iks nede özel server hiç biri cccam la açmaz

levent_ucar

New member
Üye
12 Ağu 2021
20
4
3
Merhaba arkadaşlar C.tesiden beri 2071 cihazımda IKS süresi tanımsız yazıyor sizlerdede aynımı.

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
1,515
195
63
www.mach1digital.com
Cihazını adaptörden çek yeniden başlat sorunun devam ediyorsa seri numarası iç seri numarasını bana pm at yarın sabah server'dan tekrar bir kontrol ederiz

levent_ucar

New member
Üye
12 Ağu 2021
20
4
3
Cihazını adaptörden çek yeniden başlat sorunun devam ediyorsa seri numarası iç seri numarasını bana pm at yarın sabah server'dan tekrar bir kontrol ederiz
Evde 3 cihazım var (2071) üçünde de aynı durum var aynı zamanda uydu işi yapıyorum müşterilerimden de 2000 seri cihazlardan aynı şikayet geldi fakat tuhaf olan yayınlarda bir sorun yok hepsini çözüyor. Bence genel bir sorun var 2000 seri cihazları olan arkadaşlar IKS tarihini kontrol ederek yazarsa sevinirim.

mach1

Super Moderator
Yönetici
Super Moderators
Özel Üye
14 Ocak 2012
1,515
195
63
www.mach1digital.com
Seri no bilgilerini 3cihazin bana yaz server kontrol edelim

Ürünü adaptörünü 220AC bağlantından veya 12DC volt bağlantı fişinden ayır
Bir dakika bekle
Yeniden bağlayarak ürünün açılmasını bekle
Ürün açıldığında internet bağlantısının kurulmasını bekle ve internete bağlandı onay bilgisini gör. internet bağlantısı kontrolünde mavi tuş ile onay alıp kontrol et.

levent_ucar

New member
Üye
12 Ağu 2021
20
4
3
Seri no bilgilerini 3cihazin bana yaz server kontrol edelim

Ürünü adaptörünü 220AC bağlantından veya 12DC volt bağlantı fişinden ayır
Bir dakika bekle
Yeniden bağlayarak ürünün açılmasını bekle
Ürün açıldığında internet bağlantısının kurulmasını bekle ve internete bağlandı onay bilgisini gör. internet bağlantısı kontrolünde mavi tuş ile onay alıp kontrol et.
Teşekkürler bu gün gece düzelmiş muhtemelen sunucu kaynaklıydı bütün cihazlarım normale dönmüş.