- 12 Ağu 2021
- 20
- 4
- 3
Merhaba arkadaşlar bu gün sabahtan beri bende IKS üzerinden izlediğim kanallar açılmıyor Acaba bir sorun mu var bilgisi olan varmı
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bendede açılmıyorMerhaba arkadaşlar bu gün sabahtan beri bende IKS üzerinden izlediğim kanallar açılmıyor Acaba bir sorun mu var bilgisi olan varmı
Benimde aynı ıks açmıyor Dostlar.Merhaba arkadaşlar bu gün sabahtan beri bende IKS üzerinden izlediğim kanallar açılmıyor Acaba bir sorun mu var bilgisi olan varmı
3 kanal aktif diğerleri açılmıyorForumun birinde üstat yazmış dün 21.30 itibarı ile çalışma bitmiştir sorun yok diye fakat bende 2 kanal hariç hiç bir kanal açmıyor acaba sizlerde durum nedir
Bende de aynı halen tam olarak düzelmedi herhalde p.tesi düzelir diye umuyorum3 kanal aktif diğerleri açılmıyor
Iks nede özel server hiç biri cccam la açmazNext firması iks de çok pasif kalıyor. Bugün 16 dereceyi kurdum. Hicbirseyi açmıyor. Ne supersport kanalları Ne de sport klup kanalları.
Açtığı sadece tupcununkiler. Onlar da atak yaparsa iks nin de kapısına bir zahmet kilit vursunlar
İks servisi nasıl alabilirim3 kanal aktif diğerleri açılmıyor
Next.com.trİks servisi nasıl alabilirim
Yayınlarda sorun yok açılıyorSüren bitmiş olmasın?
Evde 3 cihazım var (2071) üçünde de aynı durum var aynı zamanda uydu işi yapıyorum müşterilerimden de 2000 seri cihazlardan aynı şikayet geldi fakat tuhaf olan yayınlarda bir sorun yok hepsini çözüyor. Bence genel bir sorun var 2000 seri cihazları olan arkadaşlar IKS tarihini kontrol ederek yazarsa sevinirim.Cihazını adaptörden çek yeniden başlat sorunun devam ediyorsa seri numarası iç seri numarasını bana pm at yarın sabah server'dan tekrar bir kontrol ederiz
Teşekkürler bu gün gece düzelmiş muhtemelen sunucu kaynaklıydı bütün cihazlarım normale dönmüş.Seri no bilgilerini 3cihazin bana yaz server kontrol edelim
Ürünü adaptörünü 220AC bağlantından veya 12DC volt bağlantı fişinden ayır
Bir dakika bekle
Yeniden bağlayarak ürünün açılmasını bekle
Ürün açıldığında internet bağlantısının kurulmasını bekle ve internete bağlandı onay bilgisini gör. internet bağlantısı kontrolünde mavi tuş ile onay alıp kontrol et.