Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

iOS 12.1 beta 2 Yayınlandı!

Mehmetkarahanlı

0
Özel Üye
19 Haz 2016
8,533
146
63
iOS 12 için ilk büyük güncelleme geliyor. İlk olarak iOS 12.1güncellemesinin yayın süreci başladı. Yeni yayın sürecinde ilk olarak beta 1 sürümü karşımıza gelmişti. Geçen haftalarda yayınlanan beta 1 sürümüyle beraber çok önemli olmasa da grup FaceTime özelliği kullanıma girmişti. Bunun dışında bazı hata düzenlemeleri de yapılmıştı. Şimdi ise yeni bir beta sürümü daha yayınlandı. Aradan geçen 2 haftalık sürenin ardından bu kez iOS 12.1 beta 2 sürümü yayınlandı.
Geliştiriciler için yayınlanan yeni beta sürümüyle beraber önemli değişiklikler gün yüzüne çıktı.
iOS 12.1 beta 2 Hataları Gideriyor
Yeni güncellemenin tüm sürüm notları yayınlanmış değil. Buna karşın iOS 12.1 beta 2 güncellemesinin bazı özellikleri ortaya çıktı. İkinci beta sürümünde memojilerin senkronizasyonu ve cihazlar arasındaki durumu için bazı ipuçları var. iPad ile iPhone arasında bir memoji senkron özelliğinin olacağı konusunda bilgiler öne çıkıyor. Bunun dışında güncellemenin şarj sorunu hatasını da ortadan kaldırılması beklentisi var.

iOS-12.1-beta-2.jpg

iOS 12.1 beta 2 sürümüyle beraber geleceği ortaya çıkan yeniliklerden birisi de yeni emoji ifadeleri. Kod dosyaları içerisinde yer alan bilgilere ve ilk denemelere göre tam 70 adet yeni emojinin geleceği görülüyor.
Şu an iOS 12.1 beta 2 geliştirici betası yayınlandı. Yeni betanın sürüm notlarının tamamen açıklanmasının ardından ve herkese açık sürümün yayınlanmasının ardından daha fazla bilgi elde edeceğiz. Detaylar ortaya çıktığı zaman, yenilikler konusunda daha fazla bilgi paylaşacağız.
Güncelleme: Sürüm notlarına göre şarj sorunu için kesin bir düzenleme yapılmış.
 
Üst