Y yesil1 0 Özel Üye 17 Kas 2016 555 197 43 5 May 2019 #21 vitamin' Alıntı: usta ben izmir merkez deyim merkez hotbird yanında astra 4 a yanında thor var maçları izliyorum Genişletmek için tıkla ... Kaclik antenle kurdun bu sistemi.thoru astra 4 ün hemen yaninda mi.yoksa biraz yukarisinda mi?
vitamin' Alıntı: usta ben izmir merkez deyim merkez hotbird yanında astra 4 a yanında thor var maçları izliyorum Genişletmek için tıkla ... Kaclik antenle kurdun bu sistemi.thoru astra 4 ün hemen yaninda mi.yoksa biraz yukarisinda mi?
vitamin 0 Üye 26 Şub 2017 179 34 28 45 İZMİR / YEŞİLDERE 2 Haz 2019 #22 yesil1' Alıntı: Kaclik antenle kurdun bu sistemi.thoru astra 4 ün hemen yaninda mi.yoksa biraz yukarisinda mi? Genişletmek için tıkla ... 90 cm canak var ofset çanak astra hemen yanında çok rahat alıyorum thor
yesil1' Alıntı: Kaclik antenle kurdun bu sistemi.thoru astra 4 ün hemen yaninda mi.yoksa biraz yukarisinda mi? Genişletmek için tıkla ... 90 cm canak var ofset çanak astra hemen yanında çok rahat alıyorum thor