Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Keçiboynuzu pekmezinin derdinize derman olacak 11 faydası

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,011
12,251
113
ALMANYA
Keçiboynuzu pekmezinin, erkeklerin gizli dertlerinden tutun da zayıflamaya kadar bilinmeyen mucize etkileri var.
1_d.jpg


Sabahları kahvaltıda balın yerine kullanabileceğiniz, aktarlarda katkısız olarak hazırlanmış halini bulabileceğiniz keçiboynuzu pekmezi; çikolataya benzeyen tadıyla tüketirken de keyif veriyor. Soğukpres olanını tercih edin, mutlaka iyisi olsun. Her sabah bir kaşık atmayı unutmayın. İşte keçiboynuzu pekmezinin 10 faydası...

Keçiboynuzu pekmezi kansızlığa karşı en iyi ve en etkili pekmezdir. Tadı ağır olduğundan yemesi pek keyifli değildir. Ancak faydaları müthiştir;Cinsel gücü artırıcı pekmezdir. Ayrıca sperm sayısını artırıcı özelliği de kesinlik kazanmıştır. Çocuk sorunu yaşayan bireyler tarafından tüketilmesi önerilir.

İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir.

Balgam söktürür, göğsü yumuşatır, bronşları açar, sigara tiryakileri için faydalıdır ve nefes darlığına oldukça etkilidir.

Yüksek ham selüloz etkisi ile bağırsak rahatsızlıklarına ve gastrite etkilidir. Mide ve bağırsak gazlarını dışarı atarak mide şişkinliğini giderir Bağırsak kurdu, tenya, solucan gibi bağırsak parazitlerini temizler. Mideye kuvvet verir.
6_d.jpg

Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.

Yüksek doğal şekerler, zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A, B, B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır.

Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yaralı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.

İnsanlığın korkulu rüyası akciğer kanserini %90 oranında önleme gücüne sahiptir.

Kalbe faydalıdır, kalp çarpıntısını önler.
İnsan vücuduna giren radyasyonu dışarı atar.
Bakteri yok edici özelliği ile yara ve iltihapların kolayca iyileşmesine yardımcı oluyor.
 
Üst