Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]

osmanke

0
Üye
11 Ara 2011
1,344
1,821
113
59
İstanbul
Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]
[LIVE] Coronavirus Pandemic: Real Time Counter, World Map, News
 

tomyblack

0
Özel Üye
12 Ağu 2016
810
1,737
93
France
Malesef bizim toplumumuz konuyu cok hafife aldi hatta bazilari ipine bile takmadi, amaaaannnnn bana bir sey olmaz diyen nekadar cok insan!! var.
Fransada bulundugum sehir kucuk ve sanayisi az olan bir yer, burada toplum neredeyse tamamen evinde izole olmus durumda, kimse cikmiyor, kucuk sehir belediye otobusu var ama zaten yolcusu ogrenciler oldugu icin ogrenciler 1 aydir evlerinde, 19 yasinda oglum odasindan cikmiyor sporunu ve dersini orada yapiyor.
Ulkemiz kanallarinda yayinlarda sifreler uzerine fazla takiliniyor, ornegin Fransadaki sifreler ulkemizden az olmasi kimseyi aldatmasin, buradaki olenlerin cogu bakim ve huzur evlerindeki ihtiyarlar cunku bazi yerlerde huzur evlerindekiler bir hayli bakimsiz ve yalnizliga terk edilmis diye duyuyorum.
Genc nufus bizdeki gibi sokaga cikmiyor, cikanlar ya Arap ya Turk yada Afrikali yani yine kanunlara riayet etmeyenlerin cogu yabanci uyruklular, bizim Turk toplumu siva isiyle meskul, Turkiyede apartmani var burada evi var ama hala 15 gun cikma denmesine ragmen kamyonuna binip ise gidiyor sanki acliktan olecek, insan sinir oluyor, sonrada Turkiyeye gidip oralara virusu goturenler hep avrupadan gidenler yada ulkemizin zenginlerinin avrupa seyehatleri onlarin buralarda okuyan cocuklari, kimse dikkat etmiyor, evinde kaliniz deniyor adam viruslu hastane onunden kaciyor, mekan kiralayip eglence duzenliyor, insan canina onem vermeyip baskalarinin olumune sebep olacak ise ben vur emri veririm bu kadar net.
 
Son düzenleme:
Üst