1.RESİM.

2.RESİM.

3.RESİM.

4.RESİM.

5.RESİM.

6.RESİM.

7.RESİM.

8.RESİM.

9.RESİM.

10.RESİM.

11.RESİM.

12.RESİM.

13.RESİM.

14.RESİM.

15.RESİM.

16.RESİM.

17.RESİM.

18.RESİM.

19.RESİM.

20.RESİM.

VE İŞTE BUDA TEKNOLOJİDE GELDİĞİM SON NOKTA KENDİ UYDUMU KENDİM YAPIP UZAYA ATIVERDİM...

ÖNEMLİ NOTLAR:
1.Bu çalışma ÇİFT-TUNERLİ cihazımdan resim alınıp yapılmıştır.! Diğer serilerin menüleri biraz farklı olabilir ancak izlenecek yol AYNIDIR...
2.Ben listede bulunmayan 40* deki EXPRES-AM-7 uydusunu COMBO serisi kullanan bir arkaşımız için ekledim.( En sondaki resmi MİZANSEN olarak ekledim....)
3.Eklenilen uyduların LNB çeşitlerini ona göre SEÇİP ayarlamayı unutmayın.( Üniversal + C band zaten Tek Bant demektir + Vs...)
4.TP eklemeleride GÜNCEL uydu sitelerinden bakarak EKLEMEYİ UNUTMAYIN.!
5.İki ve üç nolu ayarlar + TP eklemeleri yapıldıktan sonra eklenen uyduyu OTOMATİK kodu seçerek taratabilirsiniz.
6.Kolay gelsin.

2.RESİM.

3.RESİM.

4.RESİM.

5.RESİM.

6.RESİM.

7.RESİM.

8.RESİM.

9.RESİM.

10.RESİM.

11.RESİM.

12.RESİM.

13.RESİM.

14.RESİM.

15.RESİM.

16.RESİM.

17.RESİM.

18.RESİM.

19.RESİM.

20.RESİM.

VE İŞTE BUDA TEKNOLOJİDE GELDİĞİM SON NOKTA KENDİ UYDUMU KENDİM YAPIP UZAYA ATIVERDİM...

ÖNEMLİ NOTLAR:
1.Bu çalışma ÇİFT-TUNERLİ cihazımdan resim alınıp yapılmıştır.! Diğer serilerin menüleri biraz farklı olabilir ancak izlenecek yol AYNIDIR...
2.Ben listede bulunmayan 40* deki EXPRES-AM-7 uydusunu COMBO serisi kullanan bir arkaşımız için ekledim.( En sondaki resmi MİZANSEN olarak ekledim....)
3.Eklenilen uyduların LNB çeşitlerini ona göre SEÇİP ayarlamayı unutmayın.( Üniversal + C band zaten Tek Bant demektir + Vs...)
4.TP eklemeleride GÜNCEL uydu sitelerinden bakarak EKLEMEYİ UNUTMAYIN.!
5.İki ve üç nolu ayarlar + TP eklemeleri yapıldıktan sonra eklenen uyduyu OTOMATİK kodu seçerek taratabilirsiniz.
6.Kolay gelsin.
Son düzenleme: