E elniko New member Üye 19 Kas 2018 2 0 1 19 Kas 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, Sorunum çok enteresan ama gerçek. IPTV yüklemek için menüye girdim fakat uyduya döneniyorum.
Merhaba arkadaşlar, Sorunum çok enteresan ama gerçek. IPTV yüklemek için menüye girdim fakat uyduya döneniyorum.
M Musa24 Guest 19 Kas 2018 #2 IPTV bölümünde menü tuşuna bas IPTV ayarlarından ilk açılış bölümüne son uydu kanalını işaretle cihazı yeniden başlat
IPTV bölümünde menü tuşuna bas IPTV ayarlarından ilk açılış bölümüne son uydu kanalını işaretle cihazı yeniden başlat
E elniko New member Üye 19 Kas 2018 2 0 1 19 Kas 2018 #3 Orada kanal son uydu kanalı olarak gözüküyordu fakat media ve buffer ı kapattım düzeldi. Teşekkürler yardım için. Bir sorum daha olacak IPTV de bazı film ve dizilerde ses ve altyazı seçemiyorum. Bilginiz var mı?
Orada kanal son uydu kanalı olarak gözüküyordu fakat media ve buffer ı kapattım düzeldi. Teşekkürler yardım için. Bir sorum daha olacak IPTV de bazı film ve dizilerde ses ve altyazı seçemiyorum. Bilginiz var mı?