Master Kod: 3329
Emu Açma: Menü > TV Sistemi > 0000
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Sayın admin.
Emunun ve yazılım editörünün kullanımı nasıldır? Ve ne işe yarar?
Aileye yeni katılan birisiyim. Konular hakkında hiç bilgim yok.
Araştırmadan, satıcının tavsiyesi ile aldım cihazı..
Cevap verirseniz çok sevinirim.. Saygılar....
selam arkadaşlar ya ben biss key giricem ancak şifre girişi için yer bulamadım uyduda yardımcı olabilir misiniz acaba ??
next 18000 hd cx uydum var ntv spor şifre girince izleyemiyorum yazılım aralık tarihli güncel. yardımcı olur musunuz?
Master Kod: 3329
sayın admin cihazımı 1,5 ay önce aldım ve cihazı tanımaya çalışıyorum
master kod nedir?
ne işe yarar?
son zamanlarda türksatta bulunan rustavi tv, eltr tv, gibi bazı kanallar akşamları şifreli yayına girmeye başladı acaba cihaz bu kanalların şifresini çözebilirmi? ben cihazdan TV SİSTEMİNİ açıp 0000 tuşluyorum fakat cihaz şifreyi çözmüyor.
saygılar.
![]()
Merhaba;
Ben sitenize yeni üye oldum.Yeni almış olduğum YE-18000 CX HD cihazımın hotbird yayınlarını seyredemiyorum.(Şifreli yayınları).Güncel olan dosyaları sitenizden indirdim.Yazdığınız her şeyi yaptım fakat açılmıyor açılmıyor açılmıyor.Dünden beri sinir oldum.Yardım ederseniz çok sevinirim.
Yani açıkçası o cihazı at duvaraneyse yardımarın ıcın tesekkur ederım.
Hotbird uydusunda EMU ile seyredebileceğiniz fazla kanal yok Rai Kanalları - TV Globo - Mezzo Tv kanalları sadece,sizin cihazınıza F-Share yazılımı henüz verilmedi...[/QUOTE]
Ne alaka... Tüm cihazlarda EMU ile izlenim devri geçmekte artık... sadece bu cihaza özel bir durum değil,tüm cihazlarda EMU ile izlenebilen kanallar aynıdır,onlarda da izlenememektedir ,devir card sharing devri....
merhabalar bende 2 gün önce yukarıdaki arkadaş gibi next ye 18000 hd uydu alıcısı almıştım ii diye ve de usb den de emular biss ler yüklenerek tüm kanalları izleyebilirim diye ama sizin bu dediklerinizi okuyunca birden kafam karıştı...
şimdi öncelikle yukarıdaki ifadelerden "F-Share yazılımı" ile " card sharing devri" terimlerini merak ettim...tam olarak nedir bu f-share yazılımı yada card sharing devri?
bunlar nasıl gerçeklşeiyor yada hangi uydu alıcısı receiver larında geçerlidir?veya bizim 18000hd lerde yokmudur?
yoksa da olacak mıdır?
cahillik böyle birşey herşeyi soruyor insan öğrenmek için
son olarak başka konu başlığında da sormuştum ama yine de burdan tekrarlamak istiyorum
tek çanaklı turksat uydusu olan birisi bu emu ları key leri yüklediğinde discovery channel animal planet gibi kanalları izleyemez mi?