Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

multiboot da kumanda çalışmıyor

kipir

New member
Üye
6 Ara 2020
5
1
3
multiboot menüsüne kumanda kapama tuşuna basarak açmayı başarıyorum fakat açıldıktan sonra kumanda tuşları çalışmıyor ve güncelleme yazılım yükleme yapamıyorum yardım edermisiniz çözüm nedir cihaz açılış logosunda takılı olduğu için yazılım atmam gerekiyor.

kipir

New member
Üye
6 Ara 2020
5
1
3
cihaza ogtagon yazılım atılmış fakat açılışta logoda kalıyor. fişi takarken kumanda menu tuşuna basılı tutuyorum multiboot selector menüye ulaşıyorum fakat kendi kumandası, mouse, usb kumanda denedim çalıştıramadım komut veremiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz. ıp alıyor telnet ile bağlantı kurabiliyorum. flashxp ile ve file zilla ile görüyor fakat şifre hatası veriyor red ediyor

Sansar Selim

Moderator
Yönetici
Moderator
4 May 2020
927
804
93
cihaza ogtagon yazılım atılmış fakat açılışta logoda kalıyor. fişi takarken kumanda menu tuşuna basılı tutuyorum multiboot selector menüye ulaşıyorum fakat kendi kumandası, mouse, usb kumanda denedim çalıştıramadım komut veremiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz. ıp alıyor telnet ile bağlantı kurabiliyorum. flashxp ile ve file zilla ile görüyor fakat şifre hatası veriyor red ediyor
Next kumandası onda çalışmaz. Belirttiğiniz markanın kumandasını temin etmeniz gerek. Konun Next ile bir bağlantısı yok yani

kipir

New member
Üye
6 Ara 2020
5
1
3
teşekkür ederim ilginize telnet ile bağlanıp işlem yapıyorum buradan bir komut ile çözme şansı varmı acaba

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
312
206
43
NeXT İnnova 4K ya enigma2 dönüşüm yazılımı yüklemek için Octagon kumandaya ihtiyaç var.
Eğer cihaz bootda kalıyorsa yanlış yazılım imaj yüklemişsiniz. Çözüm cihazınızı orijinal Next İnnova yazılımına dönmenizi tavsiye ederim

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
312
206
43
Next Innova 4k - Yazılım Kurtarma İşlemi - USB Bellek Kullanarak
  • Uydu alıcı ile TV arasındaki bağlantıyı sağlayınız.
  • Yazılım dosyasını USB belleğe yükleyip, uydu alıcının USB girişine takınız.
  • Uydu alıcının sol tarafındaki Recovery switch, uygun bir aparatla hafifçe tık sesi gelene kadar bastırılır.
  • Adaptör soketini uydu alıcının 12 volt girişine takınız.
  • TV ekranında Next&NextStar logosu ve uydu alıcının ön göstergesinde UPdt yazısı görülünce, aparatı Recovery switch'ten çekiniz.
  • TV ekranına 20-25 saniye sonra Firmware update menüsü gelecektir, uzaktan kumanda üzerindeki kırmızı tuşa basılarak USB bellek içindeki innova yazılım dosyasının bulunduğu pencere açılacaktır.
  • Yazılım dosyası seçilerek ok tuşuna basılır ve açılan küçük penceredeki yes seçeneği seçilerek ok tuşlanır.