Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Müslüm Gürses ölümünün ikinci yılında anıldı.

collo1

0
Moderator
11 Ocak 2012
5,070
12,477
113
ALMANYA
Merhum sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 2. yılında mezarı başında anıldı.
fft2mm6789828.jpg
İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 3 Mart 2013’te hayatını kaybeden Müslüm Gürses için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Anma törenine merhum sanatçının hayat arkadaşı Muhterem Nur, türkücü İzzet Yıldızhan ve Türkiye’nin değişik kentlerinden gelen Müslüm Gürses hayranları katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlanan törende sanatçı için dua edildi. Yağmur altında gerçekleşen törende eşi Muhterem Nur, duygularını gazetecilerle paylaştı.

Nur, "Allah herkese ömür versin. Bu sene ikinci seneyi bitirdik, üçüncü seneye girdik. Acım ilk günkü gibi. Canım acıyor. Sanki bugün gömülmüş gibi benim için. Allah mekanını cennet etsin kocamın. Ona olan sevgim, saygım, ben ruhumu teslim edene kadar kalacaktır bende. Onu çok sevdim. Çok iyi bir insandı. Çok iyi bir insanı, çok iyi bir arkadaşı kaybettim. Her şeyimdi. Bu kadar güzelliğe bir cevap bulamıyorum" dedi.
fft31_mf6789902.Jpeg
MÜSLÜM GÜRSES MÜZESİNE ZİYARETÇİ AKINI
Öte yandan ölümünün üzerinden 2 yıl geçen 'Müslüm baba'nın hayranları Şanlıurfa'da tarihi bir mekanda açılan ve sanatçının adını taşıyan müzeye akın ediyor.
fft31_mf6789903.Jpeg
İki yıldır faaliyet gösteren müzede Gürses’in sanat yaşamı boyunca sahnede giydiği kıyafetlerin yanı sıra müzik aletleri, plak, kaset ve fotoğraf gibi aksesuarları sergileniyor. MüzeyiMüslüm Gürses şarkıları eşliğinde gezen ziyaretçiler sanatçının balmumu heykeli ile fotoğraf çektiriyor.

Benim de severek dinledigim sanatcilar icerisin de ilk 1 de olan sanatci.
Mekkani cenet olsun.
[video=youtube;5E2-QJZiF1Y]https://www.youtube.com/watch?v=5E2-QJZiF1Y[/video]​
Cok sevdigim sarkilarilarin dan biri.

Son düzenleme:

muslum-baba

0
Üye
29 Ocak 2012
335
15
18
49
EDİRNE
Dünya yalan sevdan yalan iki damla yaş sevgiden kalan. Müslüm gürses

pR5Qvr.jpg

[video=youtube;HFOVEqdxum4]https://www.youtube.com/watch?v=HFOVEqdxum4[/video]

muslum-baba

0
Üye
29 Ocak 2012
335
15
18
49
EDİRNE
allah mekanını cennet eylesi müslüm babanın bende 50,ye yakın kaseti var kendisini çok seviyorum edirneye geldiğinde kendisinle sohbet ettik ve fotaraf çekildim hala onun şarkılarını severek dinliyorum bu du,a tüm ölmüşlerin ruhuna değsin...

[video=youtube;PWdWyUQoc-A]https://www.youtube.com/watch?v=PWdWyUQoc-A[/video]

tv17

0
Özel Üye
6 Şub 2015
625
174
43
Allah gani gani rahmet eylesin büyük üstadımıza

denizci56

0
Özel Üye
15 Şub 2013
1,532
457
83
Ege
Allah rahmet eylesin,iyi dosttu,gençlik yıllarında beraber çektirdiğimiz resmi var,çok kısada olsa güzel muhabbetlerimiz olmuştu...

haydar1966

0
Yönetici
Co-Admin
5 Şub 2015
5,431
1,877
113
İstanbul
Hakkın rahmetine kavuşan bu ülkenin yetiştirmiş olduğu tüm sanatçıları,yazarları,akademisyenleri saygıyla anıyorum.Rabbim mekanlarını cennnet eylesin.