O ozan1 0 Üye 5 May 2016 13 0 1 30 May 2016 #1 next cıs plus powervu mükemmel arkadaşlar enigma 2 cihazım vardı onda bile sorunlar yaşıyordum. bir çok forumda bu ürüne powervu desteği yok dediler ama admin sağolsun verdiği güncelleme dosyası ile oldu. ve mükemmel çalışıyor sıfır sorun.
next cıs plus powervu mükemmel arkadaşlar enigma 2 cihazım vardı onda bile sorunlar yaşıyordum. bir çok forumda bu ürüne powervu desteği yok dediler ama admin sağolsun verdiği güncelleme dosyası ile oldu. ve mükemmel çalışıyor sıfır sorun.
O ozan1 0 Üye 5 May 2016 13 0 1 30 May 2016 #3 buyrun arkadaşlar görüntü biraz kötü kusura bakmayın. inceleme baya bi amatörcedir. serveri da idare eder. sirius discovery ok. 9a afn sports ok. thor u denemedim. Moderatör tarafında düzenlendi: 30 May 2016
buyrun arkadaşlar görüntü biraz kötü kusura bakmayın. inceleme baya bi amatörcedir. serveri da idare eder. sirius discovery ok. 9a afn sports ok. thor u denemedim.
haydar1966 0 Yönetici Co-Admin 5 Şub 2015 5,431 1,877 113 İstanbul 30 May 2016 #4 Güzel taktik doğrusu video yaptım bakın powervu nasıl çalışıyor diye hemen altında serverinizin reklamını yapmak güzel fikirmiş... KONU-KAPATILMIŞTIR.
Güzel taktik doğrusu video yaptım bakın powervu nasıl çalışıyor diye hemen altında serverinizin reklamını yapmak güzel fikirmiş... KONU-KAPATILMIŞTIR.