Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

NeXT 2000 Fta YouTube Hata(8-04) sorunu

gazili222

New member
Üye
20 Ara 2019
1
0
1
Yaklaşık 15 gün kadar önce NeXT 2000 fta cihaz aldım. Kullanmaya başladığım ilk günlerde hiç bir problem yoktu ancak son güncellemeden sonra olacak herhalde YouTube de videoları izleyemiyorum. Hata(8-04) diye hata veriyor. Fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi. Son sürüme tekrar güncellendim yine olmadı. Yardımcı olacak var mi acaba...

Ssan

New member
Üye
27 Nis 2023
1
0
1
8-04 hata kodunu kaldırmak için menüden yazılım güncelleme ve açtığımızda çıkan usb ile güncelle bölümünü sağ sol ok ile internetten güncelleye çevirerek güncelleyip halledebilirsiniz.

SezaiSerin

New member
Üye
10 Eki 2024
1
1
3
Yaklaşık 15 gün kadar önce NeXT 2000 fta cihaz aldım. Kullanmaya başladığım ilk günlerde hiç bir problem yoktu ancak son güncellemeden sonra olacak herhalde YouTube de videoları izleyemiyorum. Hata(8-04) diye hata veriyor. Fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi. Son sürüme tekrar güncellendim yine olmadı. Yardımcı olacak var mi acaba...
Aynı problem dün benim kullandığım cihazda da başladı.6 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.

Tarık Albayrak

New member
Üye
10 Eki 2024
1
0
1
Cihaz ilk haftalarda hiç hata vermiyordu, sonraları tek tük hata vermeye başladı ve dünden bu yana hata 8-04 ü sürekli bir şekilde alıyorum.
Çözüm olarak: yazılımı güncelledim, düzelmedi.

Fabrika ayarlarına döndüm yine düzelmedi.

Cihazı değiştirdim, yine düzelmedi.

Nasıl çözebilirim? Üniversite sınavına hazırlanıyorum.

akrep1961

0
Özel Üye
17 Eki 2016
346
362
63
63
T.C.İzmir
Cihaz ilk haftalarda hiç hata vermiyordu, sonraları tek tük hata vermeye başladı ve dünden bu yana hata 8-04 ü sürekli bir şekilde alıyorum.
Çözüm olarak: yazılımı güncelledim, düzelmedi.

Fabrika ayarlarına döndüm yine düzelmedi.

Cihazı değiştirdim, yine düzelmedi.

Nasıl çözebilirim? Üniversite sınavına hazırlanıyorum.

Bende Next machina 3d cihaz var onda da youtube dünden beri çalışmıyor.Zannedersem next cihazlarda genel bir sorun var.Next firması bu sorunu bir şekilde çözmesi gerekir.Next uydu cihazı kullananların firmaya telle,maille sorunu iletmesi lazım.(y)

Murat3838

New member
Üye
11 Eki 2024
2
0
1
Benim uydu cihazı aynı sorun hata 8-04 yazıyor güncelleme yaptım test ana yazılım geçmedi firma bunu düzeltmesi gerekir