- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Aynı sorun değilde benzeri bende var modeme yakın olmasına rağmen bağlantıda problem yaşıyorum kendi kendine kesiliyor ya da iptvde donmalar oluyor ping testi bazen 75 kayıp bazen 0 kayıp oluyor o işi çözemedim ama sorunun wifi anten aparatından kaynaklandığını düşünüyorum daha yüksek alıcılı bir aparatla denicem antenli olanlardan eğer sorun devam ederse ne yapacam bilmiyorum.Size önerim wifi aparatı çıkartın diğer usb yerine takın bağlantıyı tekrardan sağlayın.Merhabalar yaklaşık 6 aydır yaşamış olduğum "Güncelleme hatası" sorunum bu versiyon ile birlikte de devam ediyor. Bu nedenle free iptv youtube hava durumu gibi uygulamalara erişemiyorum. Örnek vermek gerekirse 10 dk. iptv çalışıyorsa 30 dk çalışmıyor. Ancak çekim gücünü kontrol ettiğimde %100 görünüyor ve anten modeme en fazla 5 m uzaklıkta, herhangi bir çekim problemi olduğunu düşünmüyorum. Konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhabalar, tekrar farklı USB ile denedim sorun maalesef çözülmedi. Farklı bir önerisi olan var mı? Yardımlarınızı rica ederim.Aynı sorun değilde benzeri bende var modeme yakın olmasına rağmen bağlantıda problem yaşıyorum kendi kendine kesiliyor ya da iptvde donmalar oluyor ping testi bazen 75 kayıp bazen 0 kayıp oluyor o işi çözemedim ama sorunun wifi anten aparatından kaynaklandığını düşünüyorum daha yüksek alıcılı bir aparatla denicem antenli olanlardan eğer sorun devam ederse ne yapacam bilmiyorum.Size önerim wifi aparatı çıkartın diğer usb yerine takın bağlantıyı tekrardan sağlayın.