Next 2000 hd ve cx lere yeni yazılım geldi yüklemek isteyen arkadaşlar cihazda interneti olanlar test yazılım olarak yükleyebilirler.V1.807 yazılım
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Galiba D-IPTV sıkıntı vardı o düzeltilmiş olabilir.V1.807 yazılımında ne gibi yenlik var yükleyen arkadaşlar yazabilirler mi?
Başlık var ama yazılım yok neden böyle bir başlık atıldı anlamadım
menü kurulum sayfasında TKGS seçenegini Kapalı yaparsanız kanal güncellemez.Arkadaşlar Iyi akşamlar otomatik kanal güncellemek nasıl kapatabilirim yardımcı olmanız dileğiyle internet machina cihaz
Kanal guncelleme esnek olarak seçinArkadaşlar Iyi akşamlar otomatik kanal güncellemek nasıl kapatabilirim yardımcı olmanız dileğiyle internet machina cihaz
nextstarcı kardeşim yukardaki mesajda DOST_6080 üstad ne diyor çalışma modunu kapalı yapın diyor zaten orda açıklama yapmış Esnek önerilir diye ama cihaz o zaman kafasına göre aynı tpleri ekler durur tp listen aynı tplerle çoğalır ben ordaki tpleri sildim(güncelleme frekansı) ve Çalışma Modunuda kapalı yaptım hiç tp eklemeside yok bilginizeKanal guncelleme esnek olarak seçin
Evet haklisiniz bunu cok kez deneme yaptim TKGS Calisma modu kapali hatta Guncelleme Frekanslarinida sildim Turksat otomatik arama yaprigimda ag arama kapali pozisyonda sildigim frekanslari geri ekliyor maalesef hala ayni;nextstarcı kardeşim yukardaki mesajda DOST_6080 üstad ne diyor çalışma modunu kapalı yapın diyor zaten orda açıklama yapmış Esnek önerilir diye ama cihaz o zaman kafasına göre aynı tpleri ekler durur tp listen aynı tplerle çoğalır ben ordaki tpleri sildim(güncelleme frekansı) ve Çalışma Modunuda kapalı yaptım hiç tp eklemeside yok bilginize
Bu dediklerinizi hiç birini yaşamadım ve tkgs güncelleme esnek olarak kullanıyorum ne aynı tip peri çift yüklüyor ne Kanal listemi bozuyor.Sayın Tombylack kardeşim TKGS deki frekanslar tam bilemeyeceğim 6-8 adet sanırım bu next firması tarafından yükleniyor TKGS yi aktif ettiğiniz zaman her açıp kapattığınızda cihaz aynı frekansları yükleyip durur bundan kurtulmanın yolu fabrika ayarlarından tümünü güncelleyip cihazı yeniden kurmak ve bir daha TKGS yi kullanmamaktır.
Hocam bende aynısını yaptım ama bende yine kafasına göre ekliyor.nasıl iş bu yaaanextstarcı kardeşim yukardaki mesajda DOST_6080 üstad ne diyor çalışma modunu kapalı yapın diyor zaten orda açıklama yapmış Esnek önerilir diye ama cihaz o zaman kafasına göre aynı tpleri ekler durur tp listen aynı tplerle çoğalır ben ordaki tpleri sildim(güncelleme frekansı) ve Çalışma Modunuda kapalı yaptım hiç tp eklemeside yok bilginize
Cihazı aldığım günden beri esnek modu seçili ve dediğim gibi herşey. sizlerin yazdıklarını görünce bencede cihaz adam seçiyor diye düşünüyorumHakikaten sasilacak bir durum ayni cihazi kullaniyoruz fakat saka gibiyav bu cihaz adam mi seciyor
TKGS ayarlari bende hep kapali Turksat otomatik aramada 5-6 frekans var onlari pes pese siraliyor, kendim manuel ayarladigim uyduda ise yukarida belirttigim gibi frekans ekleme yapmiyor. Ne tuhaf degilmi?
Ben nextstarci arkadasimizla cihazi degistirmek istiyorumYok latife yaptim, haaaa yorumuma yanit veren kardesime sunuda belirteyim, her yazilim sonrasi fabrika ayarlari yapar tum secenekleri tamamen isaretlerim, kanal listemin yedegini fabrika ayarlari yapmadan once surekli alirim.