Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next 2000-HD İnternet sorunu Superbox

mehmedali77

New member
Üye
7 May 2020
1
0
1
Arkadaşlar şimdi bende bu cihazdan aldım ve yeni iptv yükledim fakat benim kullandığım superbox kutu ile bağlanamadım ne yaptımsa olmadı nnormal bir internete bağlayınca sorun yok ama benim superboxta bağlatı kurulamadı sorunu yaşıyorum acaba bu sorunun bir çözümü var mı ?
 

Sansar Selim

Moderator
Yönetici
Moderator
4 May 2020
842
724
93
Hocam manuel IP vermeyi denediniz mi? Büyük ihtimalle Boxtaki IP ile cihazın aldığı IP çakışıyor. Manuel IP atayıp öyle bağlanmayı deneyin.
 

Mehmetaslan0027

New member
Üye
22 May 2020
5
0
1
Arkadaşlar bendede aynı sorun var belkide biraz farklı ilk cihazı aldıgım aralar internete rahat baglanıyordu tabi 2 de bir cihaz güncellemesiyle sorun ortadan kalkıyordu şu anda hiç bi şekilde sorunu çözemiyorum interneti araştırdım buraya geldim en son.. Süperbox ile baglantı kurabiliyorum oraya kadar bi sorun yok ama internet protalındaki hiç bir uygulama çalışmıyor ne vod ne youtube ne joker ne digerleri 2 aydır bu sorunu çözemez oldum.. Bugün denedim telefonumdan ag açtım baglandım youtube vod falan hepsi çalışıyor.. Sistemi güncelledim güncelledi sonra tekrar modeme bagladım yine speun aynı baglantı var cihaz baglantı kuruldu diyor ama internet uygulamalarınjn hiç biri çalışmıyor güncele deyince güncelleme hatası diyor tcks ile kanalları güncelle diyorum güncelliyor deli olcam artık aldıgımdan beri huzurla bi internetini kullanamadım uydunun böyle oldugunu bilsem almazdım sırf interneti var işimizi görür dedik. Bi yardımcı olabilirmisiniz yoksa servise vericem cihazı
 
Üst