Arkadaslar Next 2000 HD Minix İnternet Machina da FHD yayinlarinda sorun yasiyorum ses var görüntü yok görüntü alabilmem icin ne yapmam gerekli yardimlariniz icin simdiden tesekkürler
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bu cihazda UHD yayınları izleyemezsiniz izlemek için 4k uydu alıcı almalısınız.Arkadaslar Next 2000 HD Minix İnternet Machina da FHD yayinlarinda sorun yasiyorum ses var görüntü yok görüntü alabilmem icin ne yapmam gerekli yardimlariniz icin simdiden tesekkürler
Tesekkürler OCTAVIA bilgi icin 4K tv miz olmadigindan demek oluyorki FHD yayinlara bakamiyazagizBu cihazda FHD yayınları izleyemezsiniz izlemek için 4k uydu alıcı almalısınız.
Yazılımda sorun olmasa FHD yayınları izlersin cihaz zaten FHD yani ful hd 180p ne alakası 4k ile 4k UHD yayınları izlemek içindir yani ultra hd 3840 × 2160) çözünürlükte yayın yapan kanallardır.Tesekkürler OCTAVIA bilgi icin 4K tv miz olmadigindan demek oluyorki FHD yayinlara bakamiyazagiz![]()
iyi akşamlar son yazılım dahada berbat cihaz donup kalıyo bence bu yazılımda kal şimdilk next kendisine güzel bir yazılımcı bulana kadar bekleyecez yada cihazı elden çıkarıp kurtulacaz
Ben belki düzelir diye son yazılımdan sonra test yazılımı çıkmış v1.822 (28.10.2019) yazılımı onu yükledim dahada kötü oldu iptv tuşuna basarak m3u yüklemeye çalışıyorum cihaz kitlenip kalıyo anca fişden çekip takınca düzeliyoTesekkürler Baygizem bekliyecez yazilimlari atanlari takip ediyorum kimse son yazilimlardan memnun deyil o yüzdendirki orjinal yazilimi degistirmedim