Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bu sitenin Next firmasıyla hiç bir yasal bağı yok, bu site kullanıcıların bilgi paylaştıkları bir kullanıcı forumu, bilginizeMerhaba Sayın Next Yetkilileri
Son yazılımla birlikte hava durumu çalışmıyor.
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Sayın Next Yetkilileri
Son yazılımla birlikte hava durumu çalışmıyor.
Konu hakkında bilgim var. İlk defa foruma yazmıyorum. Her ne kadar yasal bağ olmasa da formu okuyorlar. Verilen test yazılımlarını biz deneyip hataları yazalım diye veriyorlar. Bize deneyimlerinizi yazmak düşer gerisi onların bileceği iş. Ayrıca çok büyük sorun yaşadığımız bir durum olursa firmaya mail atarız. Bence siz de başkasının yazdığıyla değil cihazın sorunlarıyla ilgili yazın.Bu sitenin Next firmasıyla hiç bir yasal bağı yok, bu site kullanıcıların bilgi paylaştıkları bir kullanıcı forumu, bilginize
Eyvallah. Dün çalışmadığı için yazmıştım. Şimdi kontrol ettim bende de sorun yok. TeşekkürlerBende sorun Yok.... Son Yazılımı Wifi ile kullanıyorum......
![]()
![]()
Konu hakkında bilgim var. İlk defa foruma yazmıyorum. Her ne kadar yasal bağ olmasa da formu okuyorlar. Verilen test yazılımlarını biz deneyip hataları yazalım diye veriyorlar. Bize deneyimlerinizi yazmak düşer gerisi onların bileceği iş. Ayrıca çok büyük sorun yaşadığımız bir durum olursa firmaya mail atarız. Bence siz de başkasının yazdığıyla değil cihazın sorunlarıyla ilgili yazın.
Next 2000 hd kronik bazi kanallarda takiliyor genelde hepsinde varMerhaba cihazıma Next 2000-HD V1.871 Yazılımını yükledikten sonra arada bir kanallarda uydu sinyali alınamıyor. hatasıyla karşılaşmaya başladım. sadece cihazın fişini çıkartıp takınca sinyaller düzeliyor ve kanallar gösteriyor bu arada uydu sinyal kalitemde bayağı iyi...