- 13 Ağu 2012
- 163
- 176
- 43
Next 2000 HD V1.888 yazılımı yayınlanmış. Ancak Next Yazılım sitesinde görünmüyor.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ben yüklemedim ama toplu tp silme varsa güzeldir.çok gerksiz bir yazılım
tp günceleme
Toplu TP silme zaten var. Toplu TP silmek cokda onemli degil asil istege bagli istemediginiz TP leri sirayla isaretleyip tek tek yerine isaretleyip silmek dahada guzel olur diye dusunuyorum henuz yazilimi indirip kurmadik bakalim kuran arkadaslar nasil bir yorum getirecek.ben yüklemedim ama toplu tp silme varsa güzeldir.
ben yüklemedim ama toplu tp silmrçok gerksiz bir yazılım
tp günceleme
yanlış yazmışım.sizin dediğiniz silmeyi kastetmiştim bende.Toplu TP silme zaten var. Toplu TP silmek cokda onemli degil asil istege bagli istemediginiz TP leri sirayla isaretleyip tek tek yerine isaretleyip silmek dahada guzel olur diye dusunuyorum henuz yazilimi indirip kurmadik bakalim kuran arkadaslar nasil bir yorum getirecek.
Next 2000 HD V1.888 yazılımı yayınlanmış. Ancak Next Yazılım sitesinde görünmüyor.
Fabrika ayarlarına döndürürseniz yüklü olan kanallar silinir. Bu yüzden usb'ye yedek almanızı öneririm. Usb ile yedekleme işlemi için yazılım usb'yi takın ardından yazılım güncelleme kısmına girin orada sağ altta usy'ye yedekle gibi bir yazı olması lazım yanındaki küçük karede hangi renk varsa kumandadan o renkteki tuşa basın (bizimkinde mavi tuş). userdata olarak kaydeder daha sonra buradan yüklersiniz.yüklü olan kanallar gidermi yedekmi alalım yani fabrika ayarları gerekli yazıyor yani fabrika ayarlarına al sıfırlamı diyor orasını anlamadım hiç