- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba Ahmet kardes bu dediginiz sorunu sahsen ben hic yasamadim.2000 hd cihazda flaş bellek taktın mı cihaz flaş bellegi görmüyordu bu sorun giderildi mi arkadaşlar bilgisi olan var mı saygılar
Süresini yenilesinler diyorsun da ücretli değil mi?2000 hd cihaz menüsü Cihaz Bilgileri girip CİHAZ SERİ NUMARASI VAR next in whats hattı var ekleyin IKS TARİHİM DOLDU DEYİN CİHAZ SERİ NUMARASINI YAZIN SÜRESİNİ YENİLESİNLER
ÜcretliSüresini yenilesinler diyorsun da ücretli değil mi?
ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum sadece konustum cihaz seri numarasını bize yazın dediler ücretli mi degil mi onu sormadımSüresini yenilesinler diyorsun da ücretli değil mi?
Iks - Next&NextStar | İyiye Değil En İyiye Sahip Olmak İçiniks nasıl yenileniyor arkadaşlar
Minix 2000 HD serisi(64.FTA,CX,USB,Wi-Fi vb.) tüm cihazlarda CCcam ile ilgili bir problem bulunmamaktadır. Yani kanallar açık.Selamlar.
2053 ve 2071 modellerin Turksatta açtığı bazı kanallar bu yazılımda acikmi next minix 2000 HD de.
TEŞEKKÜR EDİYORUM YENİLEDİM SAĞOLUN
bilgi için teşekkürler. yaş 65 olunca çalışan cccam bulmak sorun. maalesef seyredemiyoruz.Minix 2000 HD serisi(64.FTA,CX,USB,Wi-Fi vb.) tüm cihazlarda CCcam ile ilgili bir problem bulunmamaktadır. Yani kanallar açık.