- 4 May 2020
- 929
- 792
- 93
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İp tv de bazı yayınlardaki “servis kullanılabilir değil” hatasına hala bir çözüm geliştirilememiş…
Aynı kanal gse aplikasyonunda açılıyorken next 2000 de bu hatayı veriyor, çözümü yok mu donanımsal mı yani?
slm arkadaşlar android telefonda iptv leri
yükleme olsa çok güzel olur bazı uydularda var
SAYIN YETKİLİLER SON YAZILIMDAN SONRA NEX 2000 MİNİ DE KEY1//2 DE KEY GÜNCELLEMESİ YAPMIYOR YANİ ŞİFRELERİ ALMIYOR BAZI KANALLARI SOFTCAM KEYLE BİLE KABUL ETMİYOR ACABA NEDEN DÜN SOFTCAM KEYİ İNDİRDİM ONU DAHİ KABUL ETMEDİ MİSAL ESKİDEN SPOR PGM HABER PGM İC YAPIMLAR ACILIR İDİ ŞİMDİ ACILMIYOR ELLE YÜKLEME YAPIYORUM ACABA SORUN BENDEMİ YOKSA YAZILIMSAL HATAMI VAR
vodafon kullanmaktayım usta
208.67.222/222-
208.67.220.220 dir.dns
elden yüklemede sorun yok int yüklemesini ve softcamı almıyor int güncelleme yaptığımda elle yüklediğim siliniyor
10968/7918/v bu kanal şifresi acmıyor tabiki diğer av kanallarıda
usta sofcamı yüklüyorum elle girdiğimide siliyor hata veriyor malesefServeri tekrar kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Almıyor derken bir hata ile mi karşılaşıyorsun? Softcam listesini de kontrol ettim serverdeki softcamda belirttiğiniz frekansta keyler yüklü. Siz key1- ve key2 güncellemesi yapıtıktan sonra kanalın SR'sini 7918'den 7920'ye yükseltin kanallar açılacaktır.